Tim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Selam, Kuzenime vericem diye getirmistim ama valize tikmayi unutmus. Arkasindan kargolayayim dedim ama kargo yetismeden yurt disina ucuyor, haliyle kaldi elimde. 1 - JOYETECH EVIC VTC MINI KIT (Black) 2 - Authentic Kanger Kangertech Toptank Mini Black Edition 4mL Top Filled Clearomizer Tank 3 - Samsung 2500 mAh Constant Discharge Battery Mod'un kendi tanki hic kullanilmadi, paketinde duruyo hala. Mod'un USB kablosunu unutmusum yalniz UK'de, haliyle kablosuz vericem ama standart micro USB. Telefon kablosuyla sarj edersiniz zaten. Evdeki optical smoke alarm yuzunden pek kullanamadim bu arada ben bu aleti. Tertemiz. Yaninda filtre gondermiyorum bir de, ayrica almaniz gerekecek filtre ve likidi. Fiyati ne olur bilmiyorum, tekliflere acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Selamlar cihazin resmi var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Selam, Direkt satilan urunun fotograflarini mi istiyosun? Cekebilrim bir ara ama temsili fotograflar da olur dersen sunlari koyuvereyim; MOD http://www.3fvape.com/40875-thickbox_default/authentic-joyetech-evic-vtc-mini-temperature-control-vw-variable-wattage-full-kit-black-160w-1-x-18650.jpg TANK http://www.smokers-corner.co.uk/wp-content/uploads/2017/01/318I-PIwstL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Yanlış anlamada şu aletlerin zamanı çok oldu ya ,hani çiziksiz temiz ise 120 ederse iyidir.Piconun sıfırı forumda 115 tl .fiyatlar çok ucuzladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Yanlis anlasilcak bisey yok canim. Satilirsa satilir, satilmazsa geri gotururum nolcak :) Toplamda £100 falan vermistim sanirim bunlarin hepsine. Haliyle 200-250 lira gibi bi beklentim vardi. Cikarsa bu fiyata alici hemen bayram sonrasi kargolayayim. Cikmazsa da yapacak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 trye nasil bir kacak sevkiyat yapiyorlar bilmiyorum ama hem cok satan var hem de deli gibi yigiyorlar. çinden kendin getirtsen 20 lira falan ucuza geliyor, cok ucuz trde forumlarda satis fiyatlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar