n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar var olan ödeme sisteminle alakalı bi konu var ondada soruların cevabı tatmin etmedi beni şimdi bakın.. Bizim kredi kartlarının limitleri çok yüksek bundan dolayı ailem kesinlikle karşı vermeye..Bende Garanti sanal kartı düşündüm ne kadar yatırırsan limiti o kadar oluor die ama aklıma takılan şey bilizzard bunu kabul edermi hayatımda ilk kez böle paralı bi şekilde oynuycam çok yabancıyım bu olaya lütfen içimi rahatlatın... Bide mesela oldu ödemelerde bi aksaklık ödeyemedim zamanında kaç gün içinde charım silinim hesabım kapanır... Teşekkürler anlayış göstericeginizi temmenni ediorum[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sony Online Entertainment 6 ay karakter saklanması garantisi veriyordu, bu da öyledir merak etme hesap kapandı mı karakter gitmez. Sanal kart kullanmıyorum, kullanan biri daha iyi bilgilendirir ama sorun çıkacağını da sanmıyorum[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise [Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Şubat 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ne gibi bi sorun cıkmasını bekliyosunki ?[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Garanti sanal kartı kabul edıorlarmı bunu merak edıorum ? yani blizzard ediormu abonmanlıkta [signature][hline]h3xtermineytır [Bu mesaj n3mrut tarafından 10 Şubat 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu sanal kartı almak icin neler gerekiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 [Bu mesaj raider tarafından 10 Şubat 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: n3mrut, 10 Şubat 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Garanti sanal kartı kabul edıorlarmı bunu merak edıorum ? yani blizzard ediormu abonmanlıkta Ediodur bence ama sanal kartla alan arkadaşlarımız daha yardımcı olabilirler ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Beyler ufak bir hatanız var sanırım :) Sanal Kart = Normal Kredi Kartı Kredi kartı olmayanlar, Sanal Kart açamaz. Sanal Kart, kendi kredi kartını internette kullanmak istemeyenler için oluşturulmuş güvenli bir seçenektir sadece. Yerinde olsam, ailenden birinden EK KART talep ederdim, durumu anlatıp.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Valla cok ıyı olur bılen varsa solesın[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Gangren, 10 Şubat 2005 14:07 tarihinde demiş ki: Beyler ufak bir hatanız var sanırım :) Sanal Kart = Normal Kredi Kartı Kredi kartı olmayanlar, Sanal Kart açamaz. Sanal Kart, kendi kredi kartını internette kullanmak istemeyenler için oluşturulmuş güvenli bir seçenektir sadece. Yerinde olsam, ailenden birinden EK KART talep ederdim, durumu anlatıp. Yanılıyorsun. Normal keredi kartı olmayanlarda kullanıyor http://www.garanti.com.tr/subesiz/basvuru/basvuru.html[signature][hline]Hırrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 mesela ben sanal kart kullanıyorum yüklenilen ara kadar limiti oluyor yani kredi kartı gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadTay Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Gangren, 10 Şubat 2005 14:07 tarihinde demiş ki: Beyler ufak bir hatanız var sanırım :) Sanal Kart = Normal Kredi Kartı Kredi kartı olmayanlar, Sanal Kart açamaz. Sanal Kart, kendi kredi kartını internette kullanmak istemeyenler için oluşturulmuş güvenli bir seçenektir sadece. Yerinde olsam, ailenden birinden EK KART talep ederdim, durumu anlatıp. Genelde Sanal Kart = Normal Kredi Kartı ama Garanti de 2 tip sanal kart var 1.Sanal Kredi Kartı ( Bu kartı almak için Garantiden kredi kartınızın olması gerek.Burada sanal kredi kartına para aktarırken para kredi kartınızdan çekiliyor. ) 2.Sanal Kart ( Bu kartı almanız için se sadece Garanti bankasında vadesiz hesabınızın olması gerek.Burada sanal karta para aktarırken parayı vadesiz hesabınızdan aktarıyorsunuz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: MadTay, 10 Şubat 2005 14:23 tarihinde demiş ki: 2.Sanal Kart ( Bu kartı almanız için se sadece Garanti bankasında vadesiz hesabınızın olması gerek.Burada sanal karta para aktarırken parayı vadesiz hesabınızdan aktarıyorsunuz.) O zaman ben bu dedıgını cıkarınca bilizzard ta uyelık actırabılırmıyım bu kartla ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadTay Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sanal kart alırsan büyük ihtimalle istediğin olur.Çünkü Garanti Sanal Kartları MasterCard.Blizzard tada mastercard lada çalıştığına göre olması gerek.Ama unutmaman gereken bir şey var sanal kartı aldıktan sonra 1-2 ayar yapman gerek.Sanal kartı internet alış verişine ve telefon-mail alış verişine açtırman gerekiyor.Bu ayarları internet üzerinden yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Dostum bence garantı sanal ıle uye olamazsın. Zannetmyrm. Ayrıca blızzard gıbı bır sırkete guvenmelısın bence. Kredı kartı numaranı satacak degıller:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Herkez farklı telden çalıo delircem.Bilizzardda bi acıklama yokmu yav[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 HSBC'ye bakarak söylemiştim ben, Garanti'nin böyle bir hizmeti olduğunu bilmiyordum, kusura bakmayın :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 3 senedir sanal kart kullaniyorum sanal kart icin tek gereken 1 hesap yeni actirin isterseniz sonra internet subesinin sifrelerini alin girin ordan sanal kart yarata tiklayin bitiyo sanal karta para yatirirsaniz harcarsiniz bu kadar basit sanal KREDI karti degildir sanal KREDI karti icin bir kredi karti olmasi gerekir . Ayrica blizz sanal kart kabul ediyordur swg ve ao oynadim hic birinde sorun cikmadi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 10 Şubat 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 European Payment Methods Ryann, 08/02/2005 There will be a number of payment methods available to European players wishing to subscribe to World of Warcraft. At the end of the one-month free subscription period, which is included with the retail version of the game, players will be able to continue playing using a variety of payment methods. Payment in euros and English pounds will be accepted and will include the following methods: Major credit cards: Visa (including Electron), MasterCard, American Express. Local cards: Carte Bleue (France), Switch, Solo and Delta (United Kingdom). Electronic Direct Debit: ELV (Germany). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hesabın yokken de alıyosun[signature][hline]Hırrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Skroce, 10 Şubat 2005 15:06 tarihinde demiş ki: European Payment Methods Ryann, 08/02/2005 There will be a number of payment methods available to European players wishing to subscribe to World of Warcraft. At the end of the one-month free subscription period, which is included with the retail version of the game, players will be able to continue playing using a variety of payment methods. Payment in euros and English pounds will be accepted and will include the following methods: Major credit cards: Visa (including Electron), MasterCard, American Express. Local cards: Carte Bleue (France), Switch, Solo and Delta (United Kingdom). Electronic Direct Debit: ELV (Germany). Yani ? :) Anlamadım[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sanal kart mastercard olduguna gore arkadasın dedıgıne gore Sanal kartı olanlar kredi kartı olmadan oynayabılıor heyooooooo :D[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sanal kartı kabul etmesi lazım yoksa ortada kalırız valla. benim aklıma takılan başka bir soru var. benim sanal kartta para ytl olarak duruyor. sayfadada ödeme euro ve english pound olarak kabul edilir yazıyor. bu sorun yaratabilir belki ...[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 rinen parayı euro yada pound cinsinden alcaklar yani atıyorum 15 euro 23 mılyonsa ona göre alcaklar yani sorun cıkmaz[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tamam oh be içim rahatladı[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar