Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 www.avaturk.com/avaturk/ProductDetails.aspx?productID=11 okuyan var mı? nasıl? bütün seri ayrı ırklarla alakalı bildiğim kadarı ile? [Bu mesaj Norak tarafından 07 June 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 up![hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Abi bu arkabahçe napıyo yaw ana seri varken yan seriden kitap çıkarıyolar:hrr:[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 birde tanisle ilğili bir üçleme çevirmişler galiba raflarda gördüm ama adına bakamadım kitaranın ünüde sırtüstü yerde yatıyor kılıcı dümiş falan güzelel benziyor.[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 12 June 2003 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Tanisle ilgili değil o sturm ve kitle ilgili.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ozaman daha güzel :)[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ya arka bahçe ana seriden war of souls u çıkaracak diye okumuştum bir ara ankiranın sitesinde. Ankira da dragons of new age i çıkarıyordu galiba.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Duyduğuma göre fallen sun çevrikmiş ama yeni çağın ejderhalarının çıkması bekleniyormuş.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 dragons of new age'i çeviriyo sanırım ankira. war of souls'u duymamıştım.. çıkarırlarsa çok güzel olur.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 evet new ageci çeviriyorlar sitesinde gördüm 15 haziranda raflarda diyor.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar