Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn bağlanmıyor ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kablo net(im) benimde girmiyor.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)

Be Pro !
Mesaj tarihi:
ya giridk girmesine 1 kisi online..butun millet umidini kesip kapatmis kompiteri..way canina ya...demekkki burdan su sonuc cikiyo..HICBIR ZAMAN UMIDINI KESME...MUHAHHAH[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Mesaj tarihi:
benimde simdi açildi......sükür be...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
calismayan herseye kafam girsin:([signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur
-1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur
-2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :)
---------------------------------------------
Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
Mesaj tarihi:
msn gitti gene..
msn gider bende gider...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
Kadıköy adsl herkesle birlikte gelmişti. Yine bağlanılamıyor. Ayrıca windows messenger falan rules değil msn network sakat olduktan sonra.

Yine de daha sade olduğu için windows messengerı kullanabiliyorum ancak rulaz bir program var mı diye sorarsanız miranda-im diye anırırım burada.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
  • Yeni Oluştur...