Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn bağlanmıyor ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende arada kopudu ama su ana kadar kopmadi hayret verici birsey :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
aMSN kullanıyorum, kullanmaya başladığımdan beri sadece bir kez bağlanamadığım oldu, o da zaten 15 dk'ya falan düzelmişti.
micro~1'un kendi programının bağlanamayıp da unofficial, beta, bedava ve open source olanının sorunsuz çalışması bayağı garip.
Mesaj tarihi:
off yine gitti[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 08 Şubat 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
msn gene mi gitti yoksa banamı gıcık :)

yok yok yine gitti bu msn.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
MSN 6.2 plus eklentili var 256 adsl 19.50den baslayarak 19.55 e kadar listemdekiler teker teker offline oldu ve en sonunda ben de oyle :) geçmiş olsun bakalım ne zaman gelcek...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
mayfer, 08 Şubat 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
aMSN kullanıyorum, kullanmaya başladığımdan beri sadece bir kez bağlanamadığım oldu, o da zaten 15 dk'ya falan düzelmişti.
micro~1'un kendi programının bağlanamayıp da unofficial, beta, bedava ve open source olanının sorunsuz çalışması bayağı garip.

nazar değdirdim
Mesaj tarihi:
loglara bakıyorum da 19:51'den itibaren herkes teker teker çıkmış.. bi kişi bile arada sign in olmamış. en son 20:06 gibi ben ve kalan bir kaç kişi çıktı.
Mesaj tarihi:
acaba düzelir mi diye sormadan edemiyorum? bi de benim adsl zaman zaman kopuyo.. beklemekten baska yapabilcegim bisey var mi?[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür..
Mesaj tarihi:
Yaaa tam ark lan msnden preatoreans oynuyoduk,ezilmeye basladık cıktık we surpriz "su an cewirim dısı gorunuyosunuz"...Olamaz msn imi isteriiiiim[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
  • Yeni Oluştur...