obacan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ehue balandı :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Mavi, 08 Şubat 2005 03:27 tarihinde demiş ki: bağlantım taş gibi eheh nasıl ya?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sizde hala sorunmu var yoksa!![signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 baglanıyor cokuyor felan ne cins bişi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende arada kopudu ama su ana kadar kopmadi hayret verici birsey :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 msn gene mi gitti yoksa banamı gıcık :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aMSN kullanıyorum, kullanmaya başladığımdan beri sadece bir kez bağlanamadığım oldu, o da zaten 15 dk'ya falan düzelmişti. micro~1'un kendi programının bağlanamayıp da unofficial, beta, bedava ve open source olanının sorunsuz çalışması bayağı garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 off yine gitti[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: zgrw, 08 Şubat 2005 19:56 tarihinde demiş ki: msn gene mi gitti yoksa banamı gıcık :) yok yok yine gitti bu msn.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 icq ya kesin dönüş yapmanın zamanı geldi sanırım[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet ya offff bu msnden çok çektik şu son 2 haftadır fln[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 MSN 6.2 plus eklentili var 256 adsl 19.50den baslayarak 19.55 e kadar listemdekiler teker teker offline oldu ve en sonunda ben de oyle :) geçmiş olsun bakalım ne zaman gelcek...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: mayfer, 08 Şubat 2005 20:00 tarihinde demiş ki: aMSN kullanıyorum, kullanmaya başladığımdan beri sadece bir kez bağlanamadığım oldu, o da zaten 15 dk'ya falan düzelmişti. micro~1'un kendi programının bağlanamayıp da unofficial, beta, bedava ve open source olanının sorunsuz çalışması bayağı garip. nazar değdirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 baglanmıo gene ya :([signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 patladı msn ve baglanmıyo :([signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bağlamıyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 loglara bakıyorum da 19:51'den itibaren herkes teker teker çıkmış.. bi kişi bile arada sign in olmamış. en son 20:06 gibi ben ve kalan bir kaç kişi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 saldırıyorum msn e ondan oluyordur birazdan açıcam bekleyin.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ühühü msn lasım yaa..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Geldi Gitti :) [Bu mesaj eraygnr tarafından 08 Şubat 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 "Çevrimdışı görün" diyin öyle bağlanın bağlanıyor. [Bu mesaj Fistan tarafından 08 Şubat 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 acaba düzelir mi diye sormadan edemiyorum? bi de benim adsl zaman zaman kopuyo.. beklemekten baska yapabilcegim bisey var mi?[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 o sekil nası ayarlicaz bastan ?[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 betada nasıl ayarlanıyo bi yardımcı olursanız sewinidrik olurum??:D[signature][hline]@nti_school and teacher!!ööüğğh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yaaa tam ark lan msnden preatoreans oynuyoduk,ezilmeye basladık cıktık we surpriz "su an cewirim dısı gorunuyosunuz"...Olamaz msn imi isteriiiiim[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar