Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 hmm o da bi secenek ama tavsiye etmem bende idmandan 10:30 da dönüyorum akşam 11 de yiyorum 12 de yatıyorum kefir şalgam abanıyorum hızlı sindiirlsin diye
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Abi vücut uykuda bazal metabolizmaya geçiyo ya, ondan dolayı bu istediğim cut döneminde os aatte yemek yemeyeyim dedim.Sabah da 05.45 te yapıyorum kahvaltıyı ben. Sabah 8-9 da etsem kahvaltıyı, yerim tabi idmandan dönünce de. Ha, herhangi bir supplement öneriniz varsa söyleyin. BCAA ya da whey almayı düşündüm ama çok da gerekli gelmedi. Termojenik de iyi değil diolar..
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 balık yağı multivitamin al yeterli akşam yemek yemiceksem idman sonrası için whey proteini
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Multivitamin alıyorum balık yağı da alayım madem,solgardı di mi? Whey'i de optimum ya da hardline patlatırız.
denalir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 boks günleri antrenman öncesi karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisin, yoksa çıkaramazsın.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 adma 35 tane meyve yiyo zaten daha ne yesin yulaf buldur falan da yiyor abartmayın sizde
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 öyle yapıcam zaten.Akşam yemeğini ondan boks idmanı öncesi yemeyi planladım.Boks sonrasında ise en fazla kefir yada yoğurt...
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Whey al, zaten gramajlarini vermemissin ama yediklerini hesaplasan bence protein eksigi cikacaktir cikmiyorsa alma :)
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 cardioyu kıs biraz da DİRENÇ İDMANI yap
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Whey almayı düşünüyorum.Süte yoğurda falan katarım diye.Dur bi bakayım ona. @tili, Direnç antrenmanı olarak ne dedin biraz aç konuyu
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 idman yaparkem vucuduna direnç bağlayıp elektrik veriyosun abi
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Sut cocuklar icin ,yogurt gencler Kefirsiz yapamaz bir adam oldum ben . Altinkilic kefir bagimlilik yapti. Ilk ictigimde -bu ne ya demistim simdi ayrandan cok seviyorum
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 haftada 3 kardiyo yapıyosun zaten evde tekrar kardiyo yapma. resistance training mesela şınav, squat, dambıl row, bike sprint. 20 tekrardan fazla yapamıycağın hareketleri as much reps as possible 1-20 reps x5 sets. en basit böyle anlatılır heralde bilimsel olmasa da
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Masticore said: Sut cocuklar icin ,yogurt gencler Kefirsiz yapamaz bir adam oldum ben . Altinkilic kefir bagimlilik yapti. Ilk ictigimde -bu ne ya demistim simdi ayrandan cok seviyorum pahalıya patlıyo abi :(
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 tiLi said: haftada 3 kardiyo yapıyosun zaten evde tekrar kardiyo yapma. resistance training mesela şınav, squat, dambıl row, bike sprint. 20 tekrardan fazla yapamıycağın hareketleri as much reps as possible 1-20 reps x5 sets. en basit böyle anlatılır heralde bilimsel olmasa da Abi verdiğim idmanlara baktın mı bilmiyorum ama resistance training zaten onlar.Max burpee, sit up lar push uplar vs.
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 endurance training hep cardio bunlar baktım https://www.darebee.com/images/programs/boxer-prime/web/day01.jpg
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 tiLi said: haftada 3 kardiyo yapıyosun zaten evde tekrar kardiyo yapma. resistance training mesela şınav, squat, dambıl row, bike sprint. 20 tekrardan fazla yapamıycağın hareketleri as much reps as possible 1-20 reps x5 sets. en basit böyle anlatılır heralde bilimsel olmasa da Resistance derken strength diyorsun abi sen.anladım.Kafam da karıştı ama
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Resistance dediğiniz böyle bir program galiba, bunu yapmayı düşünebilirim. Ne diyorsunuz? Strength Protocol
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 yardir ramsex ben de kum torbasi alcam eve bayram donusu go go go !
Öne çıkan mesajlar