skyly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaslar ben böyle bir sey duydum ne kadar dogrudur bilemiyorum. Simdi winamp bizim bir mp3 formatli parcamizi midi ye çevirebiliyormus? Dogrumudur varsa nasil yapilir ve hangi versiondadir?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 çalınan şarkıları wma ve wav olarak yazabiliyor onu biliyorum da dediğini hiç duymadım. ama googledan şöyle bişi buldum belki işine yarar http://www.coxsoft.com/midi/ts-audio-to-midi.htm[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 $35 :) tesekkur ederim sana baska bilen varmi?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 file / oprions / preferences / output 'a gir wawe out seçili olmalı onu sen nullsoftdisk writer yap. Output directory olarakjta nereye çevirmesini istiyorsan onu seç.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 preferences te output yok bookmarks-system-internet-audio-video-skins-addons(skin etc)-color theemes-media info editor-utf8 internationalization var. audioda- midi playback fln var da bilmiyorum[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar