hellspe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 canım sıkıldı cnm bisiler yazmak istedi umarım neyenırsızı Sanki uzerime bir ordu yuruyordu kendimi bi yere atmak isitiyordum ama artık kaçacak yer yoktu boğulduğmu hissediyordum kacmak istiyorum bu baskılı ortamdan bir kapalı kutu icinde kalmak istemiyorum artık ayakların altında ezilmkten bıktım.Herkez mutlu bir sekilde dolasırken gulusurken ben niye mutlu olamıyorum kendimi bir suclu gibi hissediyorum kacmak ve gitmek istiyorum bu ortmadan bi daha gelmemek uzere sonsuza dek... Umarım beyenirsiniz... Onerilerinizi bekliyorum... :)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: sirnaber, 08 Şubat 2005 19:58 tarihinde demiş ki: ama daha çalışman lazım. çokça.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet bencede bıraz calısman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sophie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Cheester, 07 Şubat 2005 04:28 tarihinde demiş ki: canım sıkıldı cnm bisiler yazmak istedi umarım neyenırsızı Sanki uzerime bir ordu yuruyordu kendimi bi yere atmak isitiyordum ama artık kaçacak yer yoktu boğulduğmu hissediyordum kacmak istiyorum bu baskılı ortamdan bir kapalı kutu icinde kalmak istemiyorum artık ayakların altında ezilmkten bıktım.Herkez mutlu bir sekilde dolasırken gulusurken ben niye mutlu olamıyorum kendimi bir suclu gibi hissediyorum kacmak ve gitmek istiyorum bu ortmadan bi daha gelmemek uzere sonsuza dek... Umarım beyenirsiniz... Onerilerinizi bekliyorum... BENDE GiTMEK iSTiYORUM.GiTMEK, BiDAHA GELMEMEK VE SU AN TANIDIIM KiMSEYi BiADAHA GÖRMEMEK iSTiYRM. aRTIK RAHATLAMAK YENi iNSANLAR GÖRMEK iST0YRM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 vasat :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hellspe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yorumlar icin tsk...calıscam...:)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Villians Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 geliştir kendini cnm kardeşiim.seni çok seviyorum.ve hep destekçin olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 vasat :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yorumlar icin tsk...calıscam...:)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 geliştir kendini cnm kardeşiim.seni çok seviyorum.ve hep destekçin olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar