Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tauren Druid...?

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben Us beta da uzun süre Troll Shaman Dwarf Hunter we Human Warrior oynamıştım...
We Shaman da karar kılmıştım...

Fakat Eu nun son 4-5 gününde Elf Druid açtım ve işte ben buyum dedim...Kısacası aşırı zevk aldım...

Lakin ben Alliance tarafını sevmiyorum...Bana sıkıcı geliyor...
Açıkcası pati deki Alliance ortamınada pek ısınamadım...(coldwind , eno , Mirage üstünüze alınmayın sizi severim =) )

Kısacası çoğunlukla dostlarımda horde seçiyor ve ben nedense Horde a daha yakın hissediyorum kendimi...Fakat olay bu noktada kopuyo ben druid oynamak istiyorum ama Taurene druidi pek yakıştıramıyorum...Ayrıca hic Tauren Druid oynamadım...

Size sorum sizce nasıl? Yakışıyomu? Güzel oluyomu? Hayvan form larına dönüştüğü zaman normal boyutundan dahada küçülüp ibiş gibi durmuyomu?
Tauren Druid oynayan veya gören arkadaşlar bana biraz bu konuda bilgi verebilir ve hislerini yansıtabilirlermi lütfen..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Oynamadım ama mağdem Hayvan'a dönüşmesini istiyon...ozaman tauren Hunter aç Tauren zaten bi hayvan ya hehe bide kendi hayvanıyla geçinip giderler neyse işin şakası bu tabiki eğer fikir istiyosan neden olmasın bence COOL yani koca bi Taurenin kuş olması ve şaşırtıcı ilgi tolarsın fakat muhakkak /haha /lol /hehe yazanlarda çıkacaktır kafaya takma bi duel yaparsın olur biter :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 10 Şubat 2005 09:13 tarihinde demiş ki:
benim gördüğüm büyükbaş..eee tauren druidler gayet hoştu.

valla o konuda sıkıntılı bi kaç ırk sınıf kombosu var mesela orc rogue eheh, tauren druid de bi sorun yok bence.

Aslında orc rogue da gayet normal, çünkü orcların dünyaya ilk gelişlerinde, iblis kanı içmemiş Durotan , Orgrim Doomhammer'ı Gul'dan'ın iblislerle olan anlaşması hakkında uyaracakken Gul'dan ın gönderdiği suikastçiler tarafından öldürülüyor.

Ben de olmaz diyordum da olmuş hehe =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

@ penth : yaw savaşçılar suikast yapamazmı ?? :-P
bu arada afedersiniz de tauren in shapeshiftleri öküz gibi duruyor yani .boynuzlu aslan boynuzlu ayı felan?(gerçi sakallı versiyonlarından daha güzeldir)
(__)
**
V

[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 10 Şubat 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe olabilir tabi. Ama suikastçi = rogue diye yorumladım ben =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...