bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 selamlar ilk save den sonra account acilmasi sistemini yapacak biri var mı anlatmayın ben yapamam cunku sadece yapcak biri varsa yazsın lutfen Not: Web sitesi ile server aynı makinada degil . baska yapılıcak bi yolu var ise yapan kisilerin bu topic altında bana yardımcı olmalarını dilerim saygilar
keyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 web sitesi ile server aynı makinada degilse işin biraz daha zor.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bi ip yazcak bi ftp açıcak aynı şey aslında[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aranizda bunu yapabilen var mi peki yardımcı olsun gece gunduz dua ederim
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 beyler yardımcı olacak kimse yok the coder in sitesinden cektim bi tane swat account maker diye bisi onu nası kurucam falan birisi yardımcı olsun
GM_galadniel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 şimdi şöyle bi durum var site php mi asp mi html mi? asp ise asp auto account open die bir asp kodları var bunuda asp bilen birini yapması gerekio aynı işlem php'dede var ama php kodları farklı yani çevrende bu 3 yazılımı bilen birisi olması gerekio benim bildiğim birkaç kişi var ama onlarda ücretli yapıyo senin işine pek gelmez yani. neyse kolay gelsin benden bukadar.[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr....
GM_galadniel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bende biliyorum ama uğraşacak vaktim yok gerçekten.[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr....
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ne kadara yapıyorlar kararlıyım bunu yaptırmayada ?
Drachai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Farklı makinelerden dosya yazdırmak tehlikeli olabilir.Sonuçta ip koruması iyi ayarlanması gerekli.Buna dikkat edilmesi gerekli[signature][hline]Bizi bilen bilir.www.sihirlisayfalar.com Emulator&scripting game.lokum.net
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dracha güven gerisini koyuver :D[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr
Öne çıkan mesajlar