Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lacrimas

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

puhoh gözümden düştü lam bianda blink 182 t-shirtü giyen bi adam nasıl yapar öle şarkıları demek geldi aklıma da şimdi saçma olduu aklıma geldi ama yine de melonkolik bi ortamda öle bişi görsem koparım konserde falan hane :)[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

oha
bana portnoy'un rap dinlemedigini söyle!!
adam gözümden düstü valla..
insan klasik müzik, jazz dinler de rap??[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bitmez
adamin hayrani degilim, sadece grubun yaptigi muzigi seviyorum
ayrica da su metal piyasasinda kisilik olarak sevdigim kimse yok, olaya grup olarak bakarim
(savunma 0wnz j0o)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

melancholy lafim sana deil zatne
adam gozumden dustu dedin
simdi bi gun dream theater dinnerken ay bu grubu sevmiyorum bateristi rap dinliyo deyip kapatirmisin
eger bunu yaparsan iste yanlis yoldasindir, bunun bi gostergesi hatta ozentiliginden dinledigindir o muzigi (bak kimseyi suzclamiyom, boole yapnalar genelde ozentiliklerinden dinler o muzigi)
yok kapatmiyosan, bateristi rap dinliyo ama herifler iyi be abi diyosan
devam et ne diim :)[hline]Var var var.
-A Khajiiti Saying
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Ben olsam

Gesture of the Gist
Crown of Leaving
Enchanted and in Silent Beauty
Priamus

dinlerdim hatta dinliyorum[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...