Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 lacrimas profundere albümleri nerede bulunur anadolu yakasında?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hic beklenmeyen bi cevap veriorum: "Akmar'a bir bak!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 güzel bi kaç şarkısını sayabilirmisiniz? baya iyi diyolar grup için[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Radyo dinleyin kardeşim orda çalıyor :P[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Portnoy da rap dinniyo kardesim ona bakarsaniz yapan cogu kisi icin muzigin bir is oldugunu unutmayin :)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 puhoh gözümden düştü lam bianda blink 182 t-shirtü giyen bi adam nasıl yapar öle şarkıları demek geldi aklıma da şimdi saçma olduu aklıma geldi ama yine de melonkolik bi ortamda öle bişi görsem koparım konserde falan hane :)[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 oha bana portnoy'un rap dinlemedigini söyle!! adam gözümden düstü valla.. insan klasik müzik, jazz dinler de rap??[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Burning: A Wish ve Memorandum albumlerini al. Ozellikle Burning: A Wish gelmis gecmis en iyi doom albumlerinden biridir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 he bak on yargilisiniz iste bilmiyodunuz hayraniydiniz, hastasiydiniz rap dinlediini oorendiniz o kaka pis oldu dimi tey tey isterse petek dincoz dinlesin, adam bateriyi konusturuyomu evet biter[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bitmez adamin hayrani degilim, sadece grubun yaptigi muzigi seviyorum ayrica da su metal piyasasinda kisilik olarak sevdigim kimse yok, olaya grup olarak bakarim (savunma 0wnz j0o)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 melancholy lafim sana deil zatne adam gozumden dustu dedin simdi bi gun dream theater dinnerken ay bu grubu sevmiyorum bateristi rap dinliyo deyip kapatirmisin eger bunu yaparsan iste yanlis yoldasindir, bunun bi gostergesi hatta ozentiliginden dinledigindir o muzigi (bak kimseyi suzclamiyom, boole yapnalar genelde ozentiliklerinden dinler o muzigi) yok kapatmiyosan, bateristi rap dinliyo ama herifler iyi be abi diyosan devam et ne diim :)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 said: HellHound, 04 November 2003 23:23 tarihinde demiş ki: hic beklenmeyen bi cevap veriorum: "Akmar'a bir bak!" [hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 insan ne isterse dinler kardesim rahat birakin insanciklari[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Volfied o resmini koyduğun çocuğa kıl oluyorum ya nerden buldun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ave End Amber Girl Infinity Lastdance The Nothing-Ship Morning...Grey Without bunları indirin kendinize gelin[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben olsam Gesture of the Gist Crown of Leaving Enchanted and in Silent Beauty Priamus dinlerdim hatta dinliyorum[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar