yumy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 oOoOOo akşama piiiiz Sendeyiiiiz KANKS HOES&COCOS
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Esh said: Bigun dolmusa binmistim lise 2deyken , okulun orda indigimde cantamda yoyo vardi. Sonra yoyo oynadim 3 ay Direkt sapik senaryolari yazdim aklimda bu ne lan ahah
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 valla verdiğim adamın bi dişlemediği kaldı ne olduğunu anlamak için. ama zebra şans getirdi, gün o saatten sonra bi güzelleşti sormayın ak. dolu hasarı için gittiğim filocu kız, bugün 2. dolu hasarımıçsınıç dedi, ben de tüh ilkiniz olamamışız dedim, gülüştük. ksjnfgb.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Grego said: valla verdiğim adamın bi dişlemediği kaldı ne olduğunu anlamak için. ama zebra şans getirdi, gün o saatten sonra bi güzelleşti sormayın ak. dolu hasarı için gittiğim filocu kız, bugün 2. dolu hasarımıçsınıç dedi, ben de tüh ilkiniz olamamışız dedim, gülüştük. ksjnfgb. KIPS
Öne çıkan mesajlar