Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Walla bence yalan.. En sevdiğim ve tükettiğim şeydir. Ama bende kansızlık var :)[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Mesaj tarihi:
Kansızlık yok ama her gün bir bira bardağıyla vişne soda içerim =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
kırmızı olan herşey kan yapar diye bi çağrışım yapıyo ondan demişlerdir.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
kırmızı herşey kan yapar diyolar yahu
halbuki içinde şeker protein falan olan şeyler yapar kan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 09 Şubat 2005 13:24 tarihinde demiş ki:
Şarap iç şarap, yapıyor o kan =)

budur:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
vişne suyu güzeldir hemde ev yapımı ve şeker su dengesi iyi ayarlanmışsa elimden düşmez benim :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
kan yapar dedinizde aklım geldi okul yıllarındaki bi anı
yabancı bi ingilizce hocası vardı kilo problemiyle alakalı çocugunu düşürmüştü ameliyatlar geçirmişti fln bembeyaz olmuştu kadın. ordan bi zırtapozda ayaga kalktı sessiz bi anda çat pat ingilizcesiyle kurmuş kafasında cümleyi akabinde patlattı:

eat tomato , makes blood
(eat tomato kısmında parmakları birleştirip ,bişeyler yer gibi yaparaktan , makes blood kısmındada vücudunu okşayaraktan)[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Mesaj tarihi:
illa bi icecek olmiycaksa elma kan yapar bilirim ben oyle mi!?: )[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
şarabında kanla alakalı mevzuları var diye biliyorum. yemekten sonra 1 kadeh için diyolar kan dolaşımıyla ilgili mi nedir bilemiyorum . elma suyununda yaptıgı söyleniiiiii[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
  • Yeni Oluştur...