LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Vişne Suyu harbiden kan yaparmı yoksa bu büyüklerimizin kırmızı göründügü icin yaptıgı bir yorummu?[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Benim bildiğimde pekmez kan yapıyordı galiba vişne suyu iyi hararet giderir ama[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Walla bence yalan.. En sevdiğim ve tükettiğim şeydir. Ama bende kansızlık var :)[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Şarap iç şarap, yapıyor o kan =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kansızlık yok ama her gün bir bira bardağıyla vişne soda içerim =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
somebody Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kırmızı olan herşey kan yapar diye bi çağrışım yapıyo ondan demişlerdir.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 VIŞNE SODA SUFER. Bence doru olabilir ya demir memir vardı sanırım içinde[signature][hline]Beş Hececiler
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kırmızı herşey kan yapar diyolar yahu halbuki içinde şeker protein falan olan şeyler yapar kan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 visne dielde sarap yapar sarap.. bak simdi canım cekti iyi mi.... bgun biyerlere gdelim bzimkilerle yaw[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 visne suyunu bilmem ama siyah kuru üzümler yapiyor diye biliyorum doktorun tavsiyesi.
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Spidee, 09 Şubat 2005 13:24 tarihinde demiş ki: Şarap iç şarap, yapıyor o kan =) budur:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 votkayla güzel gidiyo bi onu biliyom..[signature][hline]
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yapar yapar kan yapar :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 [Bu mesaj nindalf tarafından 09 Şubat 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]
mdma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 vişne suyu güzeldir hemde ev yapımı ve şeker su dengesi iyi ayarlanmışsa elimden düşmez benim :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 az pişmiş et ye..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
bayat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Visne suyu karnimi agritiyor benim.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Vişne suyu über birşeydir.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 niyekine rengi kan renginde diyemi sordun bu soruyu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 şarap kan yapar, yalan bencede.[signature][hline]jan d.
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kan yapar dedinizde aklım geldi okul yıllarındaki bi anı yabancı bi ingilizce hocası vardı kilo problemiyle alakalı çocugunu düşürmüştü ameliyatlar geçirmişti fln bembeyaz olmuştu kadın. ordan bi zırtapozda ayaga kalktı sessiz bi anda çat pat ingilizcesiyle kurmuş kafasında cümleyi akabinde patlattı: eat tomato , makes blood (eat tomato kısmında parmakları birleştirip ,bişeyler yer gibi yaparaktan , makes blood kısmındada vücudunu okşayaraktan)[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: uncla, 09 Şubat 2005 18:59 tarihinde demiş ki: şarap kan yapar, yalan bencede. şarap öldürür ,kan yapmaz.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 illa bi icecek olmiycaksa elma kan yapar bilirim ben oyle mi!?: )[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 şarabında kanla alakalı mevzuları var diye biliyorum. yemekten sonra 1 kadeh için diyolar kan dolaşımıyla ilgili mi nedir bilemiyorum . elma suyununda yaptıgı söyleniiiiii[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Öne çıkan mesajlar