Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS'ye girceklere başarılar şimdiden.

bega

Öne çıkan mesajlar

valla 3 gün kaldı sınava ama bende hiç sınava giricekmişim havası yok hala anlamadım gitti heralde son 2 gun flm stres bascak...
neyse sınava giren tüm arkadaşlara başarılar, eminim herkes istediği düzeyde bir yere girecektir. sadece sakin olun ve diğer arkadaşların dediği gibi o 3 saatin sonunda ulaşacağınız şeyleri düşünün ( sınav boyunca sıkıştığınızda )...
neyse herkese tekrar başarılar diliyorum...[hline]Anarchy owns
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 11 June 2003 11:58 tarihinde demiş ki:
Turkce&felsefe paragraflari zaten baska dunyalara acilan kapi gibi, bi okuyorum 5 dk sonra soruya donuyorum dalinca.[hline]blinded by fear of life

Türkçe değilde Felsefe tam bir kapı yaaa.Bir paragrafı okumak için sessizliğe ihtiyaç duyuyorum.Ben acayip hızlı okuma yetenğine sahibim(Duyun duyun.Yaz alevi ejderhaları 2 gün dayandı.Ve çok rahat özetini çıkarırım)Ama Felsefe sorularna gelişnce takılıyorum yaa.Tam okyorum birden bir ses yükseliyor ve...soruyu unuttum.Şıkları okuyana kadar sessizlik sağlansa çok iyi yapacam ama genelde en az bir soruyu okuyorum tekrardan.O yüzden sürekli 10da 10 yapma fırsatını kaçırıom yaa.İnşallah sıanvda ortam daha sessiz olur(kimse konuşmasın ve gürültülü şekilde hapşırmasın yeterbanna:D)[hline]We are not murderers.We are business man
Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...