kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 abi bana sınavda yardım edecek biri yokmu :) Antalya da olupta İnönü ilköğretim okulunda sınava giricek varsa bi görüşelim o arkadaşla :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 valla 3 gün kaldı sınava ama bende hiç sınava giricekmişim havası yok hala anlamadım gitti heralde son 2 gun flm stres bascak... neyse sınava giren tüm arkadaşlara başarılar, eminim herkes istediği düzeyde bir yere girecektir. sadece sakin olun ve diğer arkadaşların dediği gibi o 3 saatin sonunda ulaşacağınız şeyleri düşünün ( sınav boyunca sıkıştığınızda )... neyse herkese tekrar başarılar diliyorum...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Dojorel, 11 June 2003 11:58 tarihinde demiş ki: Turkce&felsefe paragraflari zaten baska dunyalara acilan kapi gibi, bi okuyorum 5 dk sonra soruya donuyorum dalinca.[hline]blinded by fear of life Türkçe değilde Felsefe tam bir kapı yaaa.Bir paragrafı okumak için sessizliğe ihtiyaç duyuyorum.Ben acayip hızlı okuma yetenğine sahibim(Duyun duyun.Yaz alevi ejderhaları 2 gün dayandı.Ve çok rahat özetini çıkarırım)Ama Felsefe sorularna gelişnce takılıyorum yaa.Tam okyorum birden bir ses yükseliyor ve...soruyu unuttum.Şıkları okuyana kadar sessizlik sağlansa çok iyi yapacam ama genelde en az bir soruyu okuyorum tekrardan.O yüzden sürekli 10da 10 yapma fırsatını kaçırıom yaa.İnşallah sıanvda ortam daha sessiz olur(kimse konuşmasın ve gürültülü şekilde hapşırmasın yeterbanna:D)[hline]We are not murderers.We are business man Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 evet gercekten hepınız allah yardımcısı olsun işiniz çpk zor sıtres yok ne demıs unlu bır kısı sınavı sevgılı gıbı dusunun[hline]typxan Diskoveriy ÇenIl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paticik genel olarak zeki insanlarlar dolu, kazanamayan olucağını sanmam[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Off işallah kolaylaştımışlardır sınav sistemini :D bende gelecek yıla giriyorum.Hepiniz odtülere itülere boğazicilere giresiniz.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 benim okulun orada yol yapım çalışması var uleyn o gün olmaz heralde di mi ?[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 olur olur :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar