Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Justice - H.E.R.D. kuruldu :)


tunch

Öne çıkan mesajlar

"Hüsamettin" liderliğinde Justice serverında H.E.R.D. u kurmuş bulunmaktayız arkadaşlar. Oyuncu kadromuzu takım oyuncuları ile oluşturmaya çalışıcağız. Aradaki level farkını çok tutmamaya çalışarakta eğlenceyi arttırmaya çalışıyoruz.

Üst level karakterlerinden sıkılan , yeni heyecan arayan arkadaşları bekleriz efendim.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 10

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben insallah pazar günü oynicam c.tesi(yarın)elimde olucak yükliip geceden pazar aksamına kadar oynarım eger bana yardım ederseniz sevinirim vede P.A.T.I vardı bildigim bunun acilimi ne?[signature][hline]Hold your ground!Hold your ground!Sons of Gondor,of Rohan my brothers!I see in your eyes the same fear that would take the hearth of me!A day may come when the courage of Men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship.But it is not this day!An hour of wolves and shattered shields when the age of Men came crashing down!But it is not this day!This day we fight!By all dears that you hold on this good earth I bid you stand,Men of the West!!!
-King Elessar

[Bu mesaj Farinal tarafından 04 Şubat 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seni patiye alırız zaten farinal. bu daha çok kişisel bir friend list işlemi görüyor. sana yardım edicek sağlam elemanlar p.a.t.i. de bulunmakta :) bende ordayım zaten genel olarak.

h.e.r.d. in açılımı yok uyan bişey bulamadım. ama herdi ilerleyen zamanlarda görüceksin çok kafanı karıştırmıyım.

pati ise : paranormal activity termination & investigation olarak açılıyor[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 10

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karışıklığa yol açmaması için bazı şeylere bir açıklık getireyim.

Asıl süpergurubumuz P.A.T.I'dir. Tunç'un bu SG'yi kurmasındaki amaçta düşük level karakterleri buraya toplayıp(yabancılar dahil) partner arama derdinden kurtulmak ve hoş beş vakit geçirmek içindir. Kendisininde dediği gibi Friend List'in gelişmiş bir versiyonu oluyor.

Ayrıca Tunch, bizim S.A.T.I isminde ikinci bir SG'miz zaten vardı. Eğer ordakileri toparlayıp komple S.A.T.I'ye geçerseniz daha hoş ve mânâlı olacağı kanaatindeyim. Sonuçta S.A.T.I'nin amacıda ana karakterlerimiz dışındakilerle oynadığımızda bir arada olmamız içindi. Bunu bir düşün ordakilerin sayısı artmadan da bu tarafa geçmeniz taraftarıyım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Keyzar

HERDin amacı dediğim gibi kendi friend listemi biraz daha gelişmiş bir hale getirmek. ve SADECE KENDİ ARASINDA OYNAYAN ,kendi çapında bir sg kurmak. Oyunculara SG ye gelirmisin teklifini aldıkların aktif oyuncu oranınız nedir diye soruyorlar. SATIde 60 gündür oynanmamış karakter olduğunu göz önüne alırsak bunun pekte içaçıcı bir görüntü olduğu söylenemez.

Zaten bir kaç gün içinde çekirdek kadro belirlenmiş olucak HERDe ve çok fazla yeni üye alımı yapmama gerek kalmıyacak. Şu anda bile gruba girmek için sıra bekleyen kişiler oluyor :)

Ve ayrıca yeni gelicek olan publishte SGler arası konuşmaların yapılabileceği yeni bir chat penceresi geliceği haberini aldık.Buda iki sg arasındaki bağlantının sağlanması , Gerektiği zamanlar task forcelar veya diğer görevlerde iletişim sorununu en aza indirmemiz için güzel bir fırsat olur.Zaten ismi "." olarak yapmamdaki sebep yanyana geldiğimizde çok sırıtmamasını sağlamak :) her sorana "hiç ibşey ima etmiyor" demekten yoruldum :)[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 18

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana bi kac isim verebilrmisiniz yardım edebilcek update in bitmesine 10dk kaldı da.:D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 06 Şubat 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
Cogu kisi ara verdi COV a kadar. Bunlardan biri oldguum icin o 60 gunluklerden biri benimdir :P.EQ2 iyi sardı valla devvo yla hep konusuoz :P


Amidala EQ2 de demek. Bende Devvo niye wow a geçmek istiyor diye merak ediyordum :D[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...