elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 paticik olarak bigün buluşup şu ülkeyi ele geçirme kararı alsak çok kilit yerlerde çok kilit adamlarımız var aslında haha[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: uncla, 10 Şubat 2005 10:17 tarihinde demiş ki: keşke sağlam bi zam verselerde sigara içenlerde bi azalma olsa. parası $u an samsuna yeten insanlar napıcak o zaman. market soygunları artar o zamanda bunlar cozum deqil asıl cozum insanların evinden baska yerde sigara icmesi yasaklanacak hem baskaları özenmiyecek hemde evinde icecek böylece azaltacak zamanlada bırakacak[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: eraygnr, 10 Şubat 2005 02:00 tarihinde demiş ki: rakıyada gelmişti hayır gelsin gelmesin demiyorumda i.neler tezgah altı yapıyor ara ara ölüyorum ya burasi forum eray hatirlatmaya gerek varmi ? alexi 300 bin geldi be 3 milyon degil eheh 300 kuru$ 3ytl ediyo 30 kuru$ dogrusu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 s,gaarm olmadıından dün adamın birinin yolda adres tarif edip muabbet kurduum için verdiği 2-3 dal lmi çiom öğk[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: SİPASTİKİSİN LANSEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gelsin gelsin... zehilenen azalır hic degilse... devlet aslında istemedende olsa yardımcı oluyo bole seylerde:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hmm sigara içenlere yazık olmuş.Ulan şu sigaraya verdiğiniz paranın onda birini kitaba ayırsanız profesçr olmuştunuz şimdiye kadar be peh!!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ne guzel daha fazla para verıp kendılerını zehırlıcekler belkı bunun sayesınden azaltısınız ıcmeyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ehe zam geliyormuş güleyim. otlakçılık güzel bişey en son sigaraya 1 milyon vermiştim vakti zamanında malboraydı sanırım.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Demon_of_Hell, 10 Şubat 2005 13:47 tarihinde demiş ki: ehe zam geliyormuş güleyim. otlakçılık güzel bişey en son sigaraya 1 milyon vermiştim vakti zamanında malboraydı sanırım. paket taşıdığını görmediğim insanlara sigara vermiyorum ben mesela çok kıl bi durum ki bunu da pişkin pişkin sölemek bence güzel bişey değil[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Gelsin gelsin. Var mı öyle bedavaya intihar[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 13:51 tarihinde demiş ki: Gelsin gelsin. Var mı öyle bedavaya intihar bedava? ayda 148.5 milyona mal oluyo bana[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 @xaer birincisi aynı ortamda değiliz =) sigarayı ben almam arkadaşlarım alır ama parası benden olur. yeşilaycı vede duman avcısı olarak daha fazla konuşmayayım[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Demon_of_Hell, 10 Şubat 2005 13:56 tarihinde demiş ki: @xaer arkadaşlarım alır ama parası benden olur. e böle demiyosun ki :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 zararlı şeylerin pahalı olmasının bence bir mahsuru yok[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ne güzel. eh[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Khirsah, 10 Şubat 2005 12:35 tarihinde demiş ki: hmm sigara içenlere yazık olmuş.Ulan şu sigaraya verdiğiniz paranın onda birini kitaba ayırsanız profesçr olmuştunuz şimdiye kadar be peh!!! ben sigara içerken kitap okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Liebe, 10 Şubat 2005 02:00 tarihinde demiş ki: gelsin gelsin bence her hafta zam yapmalılar şu sigaraya.. İçenleri de düşünmek lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Saru, 10 Şubat 2005 14:10 tarihinde demiş ki: ben sigara içerken kitap okuyorum hiç içme daha fazla oku! hehea sigara içelim içmeyenlere içirelim..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 içenler bizi düşünüyomu kapalı alanlarda duman altı ederken iyidir tabi 10 sterlin olsun sigaranın bir dalı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tabi ya içenler düsünsün bence %100 zam gelsin ...:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: forgiver, 10 Şubat 2005 14:58 tarihinde demiş ki: içenler bizi düşünüyomu kapalı alanlarda duman altı ederken iyidir tabi 10 sterlin olsun sigaranın bir dalı bu konuyla blair ilgileniyo.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Disappear, 10 Şubat 2005 11:34 tarihinde demiş ki: alexi 300 bin geldi be 3 milyon degil eheh 300 kuru$ 3ytl ediyo 30 kuru$ dogrusu Aher doğru ya. =/[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar