elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 paticik olarak bigün buluşup şu ülkeyi ele geçirme kararı alsak çok kilit yerlerde çok kilit adamlarımız var aslında haha[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: uncla, 10 Şubat 2005 10:17 tarihinde demiş ki: keşke sağlam bi zam verselerde sigara içenlerde bi azalma olsa. parası $u an samsuna yeten insanlar napıcak o zaman. market soygunları artar o zamanda bunlar cozum deqil asıl cozum insanların evinden baska yerde sigara icmesi yasaklanacak hem baskaları özenmiyecek hemde evinde icecek böylece azaltacak zamanlada bırakacak[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: eraygnr, 10 Şubat 2005 02:00 tarihinde demiş ki: rakıyada gelmişti hayır gelsin gelmesin demiyorumda i.neler tezgah altı yapıyor ara ara ölüyorum ya burasi forum eray hatirlatmaya gerek varmi ? alexi 300 bin geldi be 3 milyon degil eheh 300 kuru$ 3ytl ediyo 30 kuru$ dogrusu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 s,gaarm olmadıından dün adamın birinin yolda adres tarif edip muabbet kurduum için verdiği 2-3 dal lmi çiom öğk[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: SİPASTİKİSİN LANSEN
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gelsin gelsin... zehilenen azalır hic degilse... devlet aslında istemedende olsa yardımcı oluyo bole seylerde:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hmm sigara içenlere yazık olmuş.Ulan şu sigaraya verdiğiniz paranın onda birini kitaba ayırsanız profesçr olmuştunuz şimdiye kadar be peh!!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ne guzel daha fazla para verıp kendılerını zehırlıcekler belkı bunun sayesınden azaltısınız ıcmeyı.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ehe zam geliyormuş güleyim. otlakçılık güzel bişey en son sigaraya 1 milyon vermiştim vakti zamanında malboraydı sanırım.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Demon_of_Hell, 10 Şubat 2005 13:47 tarihinde demiş ki: ehe zam geliyormuş güleyim. otlakçılık güzel bişey en son sigaraya 1 milyon vermiştim vakti zamanında malboraydı sanırım. paket taşıdığını görmediğim insanlara sigara vermiyorum ben mesela çok kıl bi durum ki bunu da pişkin pişkin sölemek bence güzel bişey değil[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Gelsin gelsin. Var mı öyle bedavaya intihar[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 13:51 tarihinde demiş ki: Gelsin gelsin. Var mı öyle bedavaya intihar bedava? ayda 148.5 milyona mal oluyo bana[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 @xaer birincisi aynı ortamda değiliz =) sigarayı ben almam arkadaşlarım alır ama parası benden olur. yeşilaycı vede duman avcısı olarak daha fazla konuşmayayım[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Demon_of_Hell, 10 Şubat 2005 13:56 tarihinde demiş ki: @xaer arkadaşlarım alır ama parası benden olur. e böle demiyosun ki :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 zararlı şeylerin pahalı olmasının bence bir mahsuru yok[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ne güzel. eh[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu
Saru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Khirsah, 10 Şubat 2005 12:35 tarihinde demiş ki: hmm sigara içenlere yazık olmuş.Ulan şu sigaraya verdiğiniz paranın onda birini kitaba ayırsanız profesçr olmuştunuz şimdiye kadar be peh!!! ben sigara içerken kitap okuyorum
Adokas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Liebe, 10 Şubat 2005 02:00 tarihinde demiş ki: gelsin gelsin bence her hafta zam yapmalılar şu sigaraya.. İçenleri de düşünmek lazım ama
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Saru, 10 Şubat 2005 14:10 tarihinde demiş ki: ben sigara içerken kitap okuyorum hiç içme daha fazla oku! hehea sigara içelim içmeyenlere içirelim..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 içenler bizi düşünüyomu kapalı alanlarda duman altı ederken iyidir tabi 10 sterlin olsun sigaranın bir dalı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tabi ya içenler düsünsün bence %100 zam gelsin ...:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: forgiver, 10 Şubat 2005 14:58 tarihinde demiş ki: içenler bizi düşünüyomu kapalı alanlarda duman altı ederken iyidir tabi 10 sterlin olsun sigaranın bir dalı bu konuyla blair ilgileniyo.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Disappear, 10 Şubat 2005 11:34 tarihinde demiş ki: alexi 300 bin geldi be 3 milyon degil eheh 300 kuru$ 3ytl ediyo 30 kuru$ dogrusu Aher doğru ya. =/[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Öne çıkan mesajlar