Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Cd

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar acaba elinde hazır wow cd'si olan veya bilgisayarında beta sürümü olan kimse var mı? Yani sadece cdkey i alıp oyuna girecek arkadaşlar var mı? Eğer varsa buluşup cd yi alabilir miyim? Çünkü yurtdışından cdkey yollıycak arkadaşım ama bende kurulu oyun yok. Yani illegal bi durum yok ortada. Şimdi download için link veren arkadaşlar olacaktır :). Biraz kolaya kaçmak gibi oluyor ama 11 inde oyuna girmek istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada İstanbul'da oturuyorum.
Mesaj tarihi:
Ama yazık sana o bağlantıyla oynanmaz bu oyun =)
256 kotalı al 29 milyon, hayli hayli götürür[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
Eheh .. normalde yurtta kalıorm. Sadece iki gün eve geliorm. 64k evdeki bağlantı. Üniversitede bağlantı gayet iyi o yüzden 5 gün rahatım. Ancak kar dolayısıyla bu ara evdeyim. Bu sebepten indiremiorm :)
Mesaj tarihi:
bende belki 512 kotalı ya geçicem zaten ne indiriceksem indirdim netten artık downloadla işim olmaz.zaten hard diskte 20 gb yarısı dolu :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
  • Yeni Oluştur...