Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar acaba elinde hazır wow cd'si olan veya bilgisayarında beta sürümü olan kimse var mı? Yani sadece cdkey i alıp oyuna girecek arkadaşlar var mı? Eğer varsa buluşup cd yi alabilir miyim? Çünkü yurtdışından cdkey yollıycak arkadaşım ama bende kurulu oyun yok. Yani illegal bi durum yok ortada. Şimdi download için link veren arkadaşlar olacaktır :). Biraz kolaya kaçmak gibi oluyor ama 11 inde oyuna girmek istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada İstanbul'da oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 256k baglantın varsa şu an downloada baslasan en gec yarın gece oyuna girersin herhalde..[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 64k :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oy :) neyse sen aramaya devam et o zaman :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ama yazık sana o bağlantıyla oynanmaz bu oyun =) 256 kotalı al 29 milyon, hayli hayli götürür[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eheh .. normalde yurtta kalıorm. Sadece iki gün eve geliorm. 64k evdeki bağlantı. Üniversitede bağlantı gayet iyi o yüzden 5 gün rahatım. Ancak kar dolayısıyla bu ara evdeyim. Bu sebepten indiremiorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bende belki 512 kotalı ya geçicem zaten ne indiriceksem indirdim netten artık downloadla işim olmaz.zaten hard diskte 20 gb yarısı dolu :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar