RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Warcraft oynamayan kişilerin yazdığı şeyler çok komik.Elfler için büyücü karakter yok deniyo warcraft tarihine göre elfler savaçcı ırkdır.Büyü troll,undead,human,gnomes a aittir yok şu ırkda neden bu yok felan gibi yazılar okuyom.Bunun haricinde üstüne basa basa sölüyorum.Konunun geçtiği bütün mekanlar dahası Moblar dahil herşey warcraft oyunundan alınmadır.Kafadan uydurma mob ismi bile oyunda yok.Mekanlarda öle.Warcraft oynamamış olan arkadaşlar şu oyun hakkında yorum yapmasın bu niye böle yada burası çok saçma felan diye.Oyundaki kurgu mükkemmel ötesi.Herşey mantıklı.Örneğin gnom ghol denen köyün adı thrall ın ölen kardeşinin ismi.Uçmak için binilen hayvanlarda ırklara ait hayvanlar.Neden gargoel le undead biniyoda human binmiyo dersiniz bunu sadece warcraft oynayanlar bilir.Şu oyuna başlamadan herkesin Warcraft3 oynamış olmasını isterdim ozaman saçma sapan yorumlar gelmezdi.Örneğin undeadlerin neden ikiye bölündüğünü ve WoW daki undeadlerin silvanayı neden temsil ettiğini yada cüce lerin neden human güclerine tauren ve troll lerin neden orclara katıldığını bilirdiniz.Herşey iyice tartılmış ve düşünülmüş.Saçma olan birşey yok.Hero skilleride level 60 dan sonna verilcekse ve çok zor questleri olcaksada bana mantıklı geliyo hero adı üstünde aşmış bişe olmalı.Warcraft3 de heroların neler yaptığı hakkında en ufak fikri olan kaç kişi var acaba burda.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Baron sonuna kadar arkandayım LUtfen warcraft oynamayan ınsanların bu konu hakkında yorumlarını bıraz daha dıkkate alarak yapmalarını rıca edıyorum hem bıkere bı oyun sızın degınız kadar sacma olsaydı dunyada 2 yada3 m (us-eu-kore) kısı oynamazdı ve dukkanlarda sıra beklemezdı bu bıraz garıp bısı dımı hem warcraft oynamayan bırının oyuna yabancı olacagı sozune koscamann katılıyorum[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kesinlikle haklısın , warcraftın ne oldugunu bilmeyen , bir online rpg oynayan direk atlıyo aa bunun grafikleri niye böyle aa bu ırk niye büyü yapamıyor . sonuçta bu oyunun senin dedigin gibi 10 yıllık bir geçmişi var ve yanılmıyorsam bizzat blizzard tarafından yazılan birde tarihi olması lazım.bu oyundan zevk almak için bence en azından wc3ü oynayıp özümsemiş birisi olmak gerekiyor...[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Azeroth tarihini okusalar yeterli[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 y0 aslında warcraft oynamasına bıle gerek yok sadece oyun sonu demolarını ızlese bıle olur ozellıkle ft nın demesu olayı bıtırıyor zaten wow zaten warcraft ft devamı konusu aynı senaryo aynı hıc fark yokkı wowun konusunu anlamak ıcın yapılacak tek sey var ft son demosunu ızlemek yeterlı bence[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tartışma çıkarsa üzülürüm.... haberiniz olsun ;)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tartısma olmalı bence tabı ısın cılkını cıkarmadan tartısma olması ıyı olur en azından bır kac bısı ogrenırız[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya ben warcraft 3 ve ft yi oynadım ki hala oynarım ama campaignlerde ne olup bittigini ilk 3 bölümden sonra kacırıoeum?!? Normalde 4 defa flan bitirdim ama bazı bölümleri sifreyle flan genede anlamadığım bir sürü şey var ve aksi gibi Warcraft tarihi çok ilgimi çekiyor bir Tolkien manyağı olarak :D ama genede oyuna hayran kaldım gercekten harika walla harika harika harika harika HARIKAAAAAA :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben Warcraftın w sini oynamadım bunla başlıorum...Sen bu konuları açmadan evvel fellik fellik warcraft tarihini okuodum sırf sebebsiz adam kesmemek için oyunda bence benim gibi oyuncuların yapması gereken olay budur...Anlamak kavramak oyunu power playe cevırmemek adamlar kasmış nası kurgu nası atmosfer yapmış ben kendımı orda hissetmessem hordeye kin duymassam koymuşum oyununa...[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ehe ft ve wc deli gibi oynamis biri olarak... barona kesinlikle katiliorumki zaten kendisinide ft den cok iiyi taniyorum.. baron ft de human oynarken wowda orc oynuyorsun yakismiyor sana hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Şuna emin ol ki warcraft tarihi Lord of the rings in tarihinden çok daha derin ve çok daha çekiçidir.Yüzüklüren yapılışı ve karanlıkda bağlanması moria dağlarına neden cücelerin gittiğini felan kısaca hepsini ben biliyorum.Ama warcraft ın yerini tutmaz.Bir sinema filmi çekilecekse bu lord of the rings değil Warcraft olmalıydı.Ama hakkını vererek üstün ırk olayını düşünmeyip Human tarafının kazanacağı bir savaş değilde tarafsızca ırklara torpil geçmeden şu anki durumu yansıtcak bir film iyi giderdi.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eheh aha tamam demek horde kın eheeheh du ben hemen sana yazam ben server 6 BlackWolf nıck Troll rogue olucam bı ara gorusek teke tek :) nemrut abı okuman onemlı degıl kıtaplar ıle warcraft bırbırıne benzıyo ama wow benzemıyo wow kısaca ft devamı dıyebılırım sana bence bı yerde warcraft cd fılan bul ft nın son demosunu ızle zaten olayı orda anlarsın sana garıp gelebılır ama oyunda orc-human-elf ve undeadler ıttıfak bıle yapıyolar sonunda buda var sonunda elf ler harıc butun ırklar yenılıp gerı cekılıyo wow da bunun ustune kurulu kacan butun ırklar tekrar egemenlıklerını kurmak ıcın mucadele ıcıne gırıyolar[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gecen gun wc3 u kurdum sırf konuyu, havatyı yakalıım dıye. 10 bolum felan oynadım, rts sevmedıgımden vbıraktım ama harbıden wow da gorduugm hersey vardı orda. biri konuyu, herseyı soyle detaylı yazsa da okusak, cok onem verırım oynadıgım oyunun atmosferını yakalamaya.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: BlackWolf55, 10 Şubat 2005 12:50 tarihinde demiş ki: eheh aha tamam demek horde kın eheeheh du ben hemen sana yazam ben server 6 BlackWolf nıck Troll rogue olucam bı ara gorusek teke tek :) Şu kısım dışında dedıklerıne kısmen katılıorum :-) öğrenem görüşürüz bi :) Bu son demoyu oyunu kurmadan indirebilcegim bi yer varmı ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben aslında allince yada horde tarafı diye bir secim içinde olmadan tarafsızca düşünüyordum.Sonna oyun şekillenince shaman dikkatimi çekti ve allince tarafında olmayışı beni horde ye itikledi diyebilirim.Bir de allince olanlar alınmasında mob keserken arkadan allince bir kaç kez dalınca anladımki allince ların çoğunluğu acizce davranıyo.Ben şahsen 6-7 level benden düşük adama dalmam,mob keserken de birine dalmam yanında durup savaşının bitmesini beklerim hatdaha manası dolsun diye bile beklerim.Sonra combat başlar.Needles da yada booty bay da sağolsun allince benden 3 level yüksek mob la uğraşırken bile dalıyo ne acizlikdir bu.Çok başıma geldi.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 [Bu mesaj EomerMcEwan tarafından 10 Şubat 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yok abı olsa dukkan senın oyun hakkında bısı dah soylum oyunun genelıne bakdımız zaman sankı horde tarafı hakzı gıbı gelıyo ınsana sankı allınceler 1 numara harıka ınsanlar fılan aslında kımse 1 numara ve harıka ınsan degıl eger ft konusuna sabıt kalırsak allınceler savasdan ılk once cekılen taraf elfler harıc (cuce ve ınsanlar) orclar ve undeadler ıse ılk karsı koyan taraf arthas geldıgınde yok olanlarda ılk humanlar yanı olay su horde tarafı haksız degıl bunu bılın nede human tarafı ama su bır gercekkı humanlar kacarken arthasa karsı ılk mucadeleyı yapanlarda horde tarafı sadece her ıkı tarafında tek ıstegı kendı ulkesını kurmak ama sunda kuskum yokkı ılerde yenı patch fılanla arthasın gelme olasılıgı olabılır bencede gelecek[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 o dedigin sey her serverda her iki tarafta oluyor yani bi genelleme yapamassin yok alliance creep keserken arkadan daliyor yada horde keserken daliyor.. sonucta bu bi oyun ben alliance tarafinda oynadim ve o zaman bana 3 tane level 60 corpse camp yapti simdi ben horde tarafi acizce mi demeliyim ve alliance mi olmaliyim tabiki hayir bu bi oyun isteyen istedigine dalar:p istedigi zaman zaten terrority :p adi ustunde heeh ki ben betada 46 mage yaptim ama retailde horde olacam horde oynayanlar alliance oynayanlara gore daha az bunu kabul etmek lazim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya munter bı sus abı ya bak valla vermeyecem oyununu ona gore bak :P[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: RedBaron73, 10 Şubat 2005 12:14 tarihinde demiş ki: Warcraft oynamayan kişilerin yazdığı şeyler çok komik.Elfler için büyücü karakter yok deniyo warcraft tarihine göre elfler savaçcı ırkdır.Büyü troll,undead,human,gnomes a aittir yok şu ırkda neden bu yok felan gibi yazılar okuyom.Bunun haricinde üstüne basa basa sölüyorum.Konunun geçtiği bütün mekanlar dahası Moblar dahil herşey warcraft oyunundan alınmadır.Kafadan uydurma mob ismi bile oyunda yok.Mekanlarda öle.Warcraft oynamamış olan arkadaşlar şu oyun hakkında yorum yapmasın bu niye böle yada burası çok saçma felan diye.Oyundaki kurgu mükkemmel ötesi.Herşey mantıklı.Örneğin gnom ghol denen köyün adı thrall ın ölen kardeşinin ismi.Uçmak için binilen hayvanlarda ırklara ait hayvanlar.Neden gargoel le undead biniyoda human binmiyo dersiniz bunu sadece warcraft oynayanlar bilir.Şu oyuna başlamadan herkesin Warcraft3 oynamış olmasını isterdim ozaman saçma sapan yorumlar gelmezdi.Örneğin undeadlerin neden ikiye bölündüğünü ve WoW daki undeadlerin silvanayı neden temsil ettiğini yada cüce lerin neden human güclerine tauren ve troll lerin neden orclara katıldığını bilirdiniz.Herşey iyice tartılmış ve düşünülmüş.Saçma olan birşey yok.Hero skilleride level 60 dan sonna verilcekse ve çok zor questleri olcaksada bana mantıklı geliyo hero adı üstünde aşmış bişe olmalı.Warcraft3 de heroların neler yaptığı hakkında en ufak fikri olan kaç kişi var acaba burda. Dediklerine katılıyorum , wow oynamadan önce imkanı olan mutlaka wc3ü oynamalı...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: BlackWolf55, 10 Şubat 2005 13:05 tarihinde demiş ki: yok abı olsa dukkan senın oyun hakkında bısı dah soylum oyunun genelıne bakdımız zaman sankı horde tarafı hakzı gıbı gelıyo ınsana sankı allınceler 1 numara harıka ınsanlar fılan aslında kımse 1 numara ve harıka ınsan degıl eger ft konusuna sabıt kalırsak allınceler savasdan ılk once cekılen taraf elfler harıc (cuce ve ınsanlar) orclar ve undeadler ıse ılk karsı koyan taraf arthas geldıgınde yok olanlarda ılk humanlar yanı olay su horde tarafı haksız degıl bunu bılın nede human tarafı ama su bır gercekkı humanlar kacarken arthasa karsı ılk mucadeleyı yapanlarda horde tarafı sadece her ıkı tarafında tek ıstegı kendı ulkesını kurmak ama sunda kuskum yokkı ılerde yenı patch fılanla arthasın gelme olasılıgı olabılır bencede gelecek Hep aynı örneği veririm zaten. Dünya'nın düzenini ilk bozanlar, Night Elflerden çıkmıştır Well of Eternity'nin büyüsünü hırsları uğruna kullanmaya çalışmışlardır. Oysa orclar aslında çok barışçıl bir toplumdur, ama iblisler tarafından keşfedilmişlerdir ve Mannoroth onlara kanını içirerek onları savaşa tutkun bir ırk haline getirmiştir. Bir portalla Azeroth'u yok etmeye iblis lordları göndermiştir onları Sargeras adına. İyi kötü yok Azeroth da, herkes karşısındakine kötü, herkes amaçları ortak olana iyi.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Warcraft tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar