Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serveriniz-ırkınız-sınıfınız.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fatih msn varsa pm yolla ben zaten orc wathcer kebabı yiyorum genellikle 1 veriyor offf ne yapayım bide bu manner yükselmiyor bi adama 5 lvl atlattım yinede 1 gelmedi :( Bu arada orcların warrior u karizma bence zırh süper full plate armor başlığını insan üstünde görnüşünüzdür ben ona başlığı surata yapıştırmışlar diyorum yapışmış gibi duruyor.Oyunda nick AlperXp Ares 1 - 2 fark etmez hangisini isterseniz girerim ( genellikle 1 deyim ama ) Bu arada full plate giymeye zorluyorum. Level 25 Attack Defans a eşit veriyorum ( çünkü 2 tane verebiliyorum atağa level e eşt olması lazımmış.) Yani güçlü olacağım.Kendimi şimdiden chitin için hazırlıyorum heal ı artıracağım ama ilk baştan armorumu giyiyim.

Not : Şu kunabarl ın blood don olayı %88 exp verdi level geldi

[Bu mesaj MysterySpectre tarafından 20 Aralık 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ares - el morad - kefase - lvl 41 - mage (kekurikekaka arıyom şiddettle 1 tane kestim hırsımı alamadım sadece kekuri ring aldım 8m e sattım aynı yerde 6 saattir bekliyorum yakalarsam bir daha kescem :) )[signature][hline]Server: Ares
Nick : Kefase
Class: Mage
Race: insan
LvL: Enson 41
Clan: Nu_Metal
Mesaj tarihi:
HEbede höbödö:D

Ares
warrior
lvl54
provk and good attacker :hmm:[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Mesaj tarihi:
ares --- xig ------ Diez
Demon ---oQo ------ ViernaDourden,rApbOy,Firavun
54 ---51-------- 54 42 53
Asassian --- battle priest mage archer asssian[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:5x ------------- LvL:60
Clan:PunisheR----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Mesaj tarihi:
lam ben de baktım Burial "level 47" diyo. dalga mı geçiyo lam bu dşye düşündüm. Meğersem geçen seneki konuyu up lamışsınız :D[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 5x
Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi.
weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D

[img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Mesaj tarihi:
ares
orc
priest[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..
  • Yeni Oluştur...