MysterySpectre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Fatih msn varsa pm yolla ben zaten orc wathcer kebabı yiyorum genellikle 1 veriyor offf ne yapayım bide bu manner yükselmiyor bi adama 5 lvl atlattım yinede 1 gelmedi :( Bu arada orcların warrior u karizma bence zırh süper full plate armor başlığını insan üstünde görnüşünüzdür ben ona başlığı surata yapıştırmışlar diyorum yapışmış gibi duruyor.Oyunda nick AlperXp Ares 1 - 2 fark etmez hangisini isterseniz girerim ( genellikle 1 deyim ama ) Bu arada full plate giymeye zorluyorum. Level 25 Attack Defans a eşit veriyorum ( çünkü 2 tane verebiliyorum atağa level e eşt olması lazımmış.) Yani güçlü olacağım.Kendimi şimdiden chitin için hazırlıyorum heal ı artıracağım ama ilk baştan armorumu giyiyim. Not : Şu kunabarl ın blood don olayı %88 exp verdi level geldi [Bu mesaj MysterySpectre tarafından 20 Aralık 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Hayır abi esit gitmiyeceksın.Ya attack/def ol ya defense/att Birisi lvlinle esit gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Yanlış yazdım şu an def 7 atck 22 idi galiba fatih pm yi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zemheri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 server : ares ırk : moradian sınıf : Turk_Sad warrior 31 Xelburn mage 27[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ares - el morad - kefase - lvl 41 - mage (kekurikekaka arıyom şiddettle 1 tane kestim hırsımı alamadım sadece kekuri ring aldım 8m e sattım aynı yerde 6 saattir bekliyorum yakalarsam bir daha kescem :) )[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hö:) 11 aralık konusu abi nerden bulunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 HEbede höbödö:D Ares warrior lvl54 provk and good attacker :hmm:[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Diez El Morad Lvl 42 Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ARES MAGE 35 ORC[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 54 human mage ice /light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ares --- xig ------ Diez Demon ---oQo ------ ViernaDourden,rApbOy,Firavun 54 ---51-------- 54 42 53 Asassian --- battle priest mage archer asssian[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 lam ben de baktım Burial "level 47" diyo. dalga mı geçiyo lam bu dşye düşündüm. Meğersem geçen seneki konuyu up lamışsınız :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 diez el morad mage smbuyucuceycey warrior smceycey erkek :D[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForceMaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 nick ForceMaster Ares 1 El Morad Rogue-büyüyünce ranger olıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 xigenon 1 human mage lvl 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ares 31 lvl. assasian El Moradian Male charin ismi AlpHuN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Diez 38 lvl Warrior :)[Bu mesaj druenler tarafından 07 Şubat 2005 07:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ares El Morad - lvl 5x - ice mage[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~4 weeks Clan:ImanGucu Server Durumu Network Avatarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ares orc priest[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bartholomeos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ares El Moradian Assasian 5x[signature][hline]Ares1/2 Nick: Bartholomeos LvL: 5x Clan: KniGh† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Diez El karus lvl 45 rogue-assassin ------------------------------- Diez El Karus lvl 41 mage - glacier/light ahada bu resimdeki benim çinlilerden upg. taktikleri almak için yalaklanırken çinlilere yalaklan.jpg ahanda buda lunar war sonrası invasionın başı , ilk ben gitmişim hiç orc yoktu heriflerde öptüler ufaktan. Cenabetligin böylesi.jpg[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Diez Karus LvL 41 Assassın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ares orc warrior level 16 ( bugun basladım :D )[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oyukruk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Xig Karus Mage lvl 37 --Xannerios-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 diez karus lvl 41 mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar