Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalnızım (Yanlız mıyım?)

nuki

Öne çıkan mesajlar

Aslında yanlız dolu arkadaşım var ama 2 hafta önce bir şey oldu ne bilmiyorum artık kimssyle kounşmak içimden glemiyordu. Dostlarım artık aslında arkadaşlarım değilmiş gibi görünmeye başdlı gözümde ne oluyor bana bilmiyorum ama en ykaın arkadaşlarımdan bile uzka durmayam başladım. Ne oluyor bana. Deli olucam. Holandığım biri vardı ondan bile uzklaşmaya başladım. ne oludu bana anlamadım

Bu olayın benim üstümde sadece bir iyi etkisi oldu eskiden içimde garip bir boşluk olurdu o kapandı. Artık o boşluk yok. Aranızda benim gibi hiseden benim gibi olan varmı.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

o bizim boonus u bozar sen kendi kafana göre hayal kur hayat ablamız ne demiş hayal kurmak uyuşturucu gibiir bir anlık mutluluk tek farkı zararlı değil yararlıdır ya sen bunlara kafanı takıcak biri değildin ben sana benzer şeyler söyleyince salak olduğumu düşünüyordun hade be sen reyting için yapıyosundur bunları[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

abicim yas 15 ve sen bunlari soluosan sen bitmissin haci bosver artik oluruna birak...
bu arada partiler yalan hee.
4 yıllık lise hayatim boyunca parti ne gordum ne de duydum yalan...
ole amerikan filmlerindeki gibi deil lise hayati...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende yalnız hissetmiyor değilim

yeni okulumdakiler bira da "tikky" olunca çok fazla arkadaşım olmuyor
olanların kıymetini bilmeliyim

yalnızlıktan kendimi kitaba vurdum[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 09 Şubat 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
yalnız değilsin, asosyalsin.

+1[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

vay kalleş ben senin arkadaşınım bi kere neyse şaka maka özel okul bazı mantıklı ve entel dantel olupta tikky olmayanları bazen depresyoa sen takma kafanı okuldan hayır gelmezhatta kız mız işini bırak ama tek tavsiyem türkçe pop dinle bazen gerçekten insana cinnet geçirt ttiği için yavaş yavaş o tiplere alışıp doğru düzgün olanları seçebiliyorsun bu sadece kişisel bir tespit ama denedim oldu benim okulumda yarıyorsa senin okulunda haydi haydi yarar alışverişe çık tikky ler tanı sonra düzgünleri gerçekten buluyor insan daha mutlu olabilirsin belkide abarttım senden küçük olarak çok şey bilmiyorum ama ne bilim içimden geldi[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuki, 09 Şubat 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Aslında yanlız dolu arkadaşım var ama 2 hafta önce bir şey oldu ne bilmiyorum artık kimssyle kounşmak içimden glemiyordu. Dostlarım artık aslında arkadaşlarım değilmiş gibi görünmeye başdlı gözümde ne oluyor bana bilmiyorum ama en ykaın arkadaşlarımdan bile uzka durmayam başladım. Ne oluyor bana. Deli olucam. Holandığım biri vardı ondan bile uzklaşmaya başladım. ne oludu bana anlamadım

Bu olayın benim üstümde sadece bir iyi etkisi oldu eskiden içimde garip bir boşluk olurdu o kapandı. Artık o boşluk yok. Aranızda benim gibi hiseden benim gibi olan varmı.

Bi iki ay once ben de aynen senin gibi hissediyodum hatta nerdeyse aynı diyebilirim; ama orda is biraz daha ciddiydi oyle davranmak icin nedenlerim vardı. Bilmiyorum ilk once nedenlerini dusun niye boyle diye, bi seye cıkamıyosan cok da onemli deil aslında olur bu.

Herkezden uzaklasmaya baslarsın kimseye kendini yakın hissedemezsin, yalnız kalmak istersin ve buyuk bi bosluk olur hep vs... Zamanla insanlardan uzaklasarak deil onlara anca yakınlasarak bisiler olabilecegini anlıyosun ama cevrendeki insanlar zamanla anlıcaksın ne demek istedigimi sadece biraz daha zaman tanı kendine. Ha ama en onemlisi, bu tip yalnızlıkta acı deil mutluluk/huzur cıkarabilmek onemli onu da zor da olsa ogreniyoruz galiba hepimiz.

Edit: Ha bu arada unutmusum sorunun asosyallik oldugunu da sanmıyorum (oyle anlamadım en azından) yani o kadar arkadasım var vs diyosan daha degisik bi durum dusundum... [signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05

[Bu mesaj Saendul tarafından 09 Şubat 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...