Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Gece çabuk bastırıyor. Şimdi gökyüzüne çok yakınım. Ne çok yıldız var. Cep mataramı çıkartıp, bir kayaya yaslanarak uzaktaki ışıkları seyrediyorum. Belli belirsiz yanıp sönüyorlar. Yaslandığım kayanın soğukluğu hoşuma gidiyor. Yaşadığımı hissediyorum. Bir de ateş yansa, alazları yüzüme vursa diye düşünüyorum. Ancak el fenerlerimizi dahi kullanmıyoruz. Gerekmedikçe konuşmuyoruz bile. Alt taraftan bir taş yuvarlanıyor. Usulca başımı uzatıp bakıyorum. Gecenin karanlığında bir sürü hayal kayaların arasında dolaşıyor.Sabahı bekle oğlum diyorum kendi kendime. Tabii olursa. Vakit bir türlü geçmiyor. Ancak uyku tulumunu serecek kadar genişliği olan toprağa uzanıyorum. Hafif bir ürperti geliyor içime. Tekelerin hayaliyle uyumaya çalışıyorum, ama nafile. Her zaman böyle olur. Yorgunsam ve de avdaysam hayatta uyuyamam. Ani bir kararla kalk diyorum arkadaşıma. Toparlan arkaya dolanacağız. Gece zifiri karanlık. Arkadaşım yürümek istemiyor. Ancak ısrarcı tavrım sayesinde fazla dayanamıyor. Biraz daha yükselip, batıya dönüyoruz. İki-üç saatlik bir yürüyüşten sonra, zorlukla tulumları serecek bir düzlük buluyoruz. Karşımdaki kayalarda her zaman teke bulabileceğimizi biliyorum. Ancak sağ tarafımdaki karanlık nedense çok yabancı geliyor. Tuhaf bir karanlık. Sanki uzay boşluğuymuş gibi görünüyor. Bir anlam veremiyorum. Boşverip yatıyoruz. Az önce bunu okudum bi avcılık sitesinde gaza geldim.Pati av partileri yapalım! Hadi ava! :P [hline] [Bu mesaj Fistan tarafından 08 Şubat 2005 03:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yapalım valla bu kafayla cok pis dagıtırım ..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ne avlıycaksınız !!! ? Ava giderken Avlanmayın da sonra yersiniz domuzun azılarını kcınıza :-)[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 iyi olur da ne avlanır istanbulda.. boaz da artık daha çeşitli balıklar varmış balık avlayabiliriz bi gün tekneyle açılıp..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 nemi avlicaz? ne bulursak. h4xx0rz k3nkleri, fake l33tleri falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Fistan, 08 Şubat 2005 03:34 tarihinde demiş ki: nemi avlicaz? ne bulursak. h4xx0rz k3nkleri, fake l33tleri falan.. euheuehueheheuh güldürdün falla uehue.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende avcılık sitelerinde geziniyodum. yazın baya bıldırcın avına giderim hastasıyım. bazen trap atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ne avı ya yazık hayvanlara.. onun yerine ruhsatsız silahla tinerci vurun sevaba girersiniz en azından..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bi keresinde yanlışlıkla karga vurmuştum .. sonra üzülmüştük topluca. ama ben sevinmiştim tabi bişey vurabildim die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İnsan öldürerek sevaba girmek? Bravo süpersin. Tinercileri öldürmenin hak olduğunu nasıl ifade edebilirsin? Sen kimsinki bir insanın yaşamaya hakkı olmadığını söylersin? Laflarına biraz daha dikkat et. Ettiğin lafların ağırlığını tart sonra konuş.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kalkın gidiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Slat, 08 Şubat 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Ne avı ya yazık hayvanlara.. onun yerine ruhsatsız silahla tinerci vurun sevaba girersiniz en azından.. tinerci dediğin %90'ı çocuktan oluşuyor. öldürmek yerine yeniden hayata döndürmek daha mantıklı.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi tinerciden kastim gasp edenlere burda.. Zaten tinercilerin %90'ı gasp ile geçiniyor ve bende böyle bir genelleme yaptım.. Saldırmayın pls..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 katanayla geyik avlıyalım[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 balık tutmak daha zevkli bence[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: magecy, 08 Şubat 2005 04:23 tarihinde demiş ki: balık tutmak daha zevkli bence balıkların kolibasili oranı yüksek olmas[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yemek demedim zatende tutup geri atıyorum denize ya da orda olan amcalardan birine veriyorum[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hade ava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben vuramam hayvan fln vuranlarada karşıyım :yapma:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben vururum ama ben arada fistanıda vurucam ;) caktırmayın[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yaban domuzu kazdagları olaıblır... [Bu mesaj Xanthe tarafından 10 Şubat 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Fistan bizi ava götür!!! Şaka maka bigün yapalım be sarar...[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki: reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 PAintball a ne dersnizi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aga aslan avlayalım[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Krusty-, 08 Şubat 2005 03:55 tarihinde demiş ki: said: Slat, 08 Şubat 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Ne avı ya yazık hayvanlara.. onun yerine ruhsatsız silahla tinerci vurun sevaba girersiniz en azından.. tinerci dediğin %90'ı çocuktan oluşuyor. öldürmek yerine yeniden hayata döndürmek daha mantıklı. +1 en dogru lafı solemissin bende aynı cevabı verecektim simdi[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar