Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Selam, Az önce resimdeki gibi yeşil bir çizgi çıktı ortaya. Ne olduğunu bilemedim. Kısacası ekran ayvayı mı yemeye başladı demek oluyor? Ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim bile yok. Giderilebilirmi onu da bilmiyorum. Yardım plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Ekran kartı gidici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 parmağınla bastırarak geç ve bu sırada geçtiğin yere buz sür. serinlemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 yaz gelince patır patır döküldü bilgisayarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Gozun takilmiyorsa kullanmaya devam et. Ama o cizgiler her gecen gun artacak. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 the matrix has you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Siyah bir elektrik bandı işini görür, gözüne takılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 arada gözüm kayıyor ama bir şeyle uğraşırken henüz rahatsız etmedi. asıl sorun bir şeyle uğraşmıyorken gözümün önünden gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Led den degilde ara kablodansa eger 30 liraya falan halledersin. Yok ekransa onuda 100 tl civari biseye halledersin cok masrafli bi olay degil bu. Benim ara kablodan olmustu ilk defa basima geldigi icin montaj yaparken kablonun mikrofona uzanan soketini koparmistim bi kere daha almak zorunda kaldim. 60 a mal oldu bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 laptop benimkisi öyle arada kablo falan yok, takma sökme olmadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Tamam işte flex kablo mu ne birşey diyorlar ona. Kapağı açıp kapatırken falan kopmuştur yada zarar görmüştür. Ya kablo yada ekran gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Benim monitörde de aynısı oldu. Sol taraf yukarıdan aşağıya sarı bir çizgi şeklinde. Ekran plastik kısmına baskı uyguladığımda ya da türk usulü pat diye üst kısmına vurduğumda geçiyor. Temassızlık alameti gibi. İçini açmaya da üşendiğimden bir müddet kullandım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar