ony1 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bir Kaç tane şeylerim eksik acaba yardım edermisiniz? 1-Bank Stone 1000 bunu nasıl daha fazla yapabilirim 10000 gibi 2-Stam Çabuk Bitiyor.. Bunu nerden ayarlıcam 3-Ev Kurduğum Zaman Tabelaya tıkladığımda bişi olmuo ev scripti var bende.. 4-Player çarlar ev kuramıyor bunu nasıl ayarlıcam.. 5-ayrıca servera baskalarınında girmesi için ne yapmam gerekiyor. login dosyasına falan ne yazcam baska şehirlerden falan girmeleri için hane.. ne yapmam gerek.. Ltfn Bana Yardımcı Olurmusunuz.. Ayrıca Vişne ve Turuncu Mustang Scripti , Shire scripti paticikin sitesinden shire scriptini indiremedim link bozuk bende açmıo bi zahmet yazıverin..
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: ony1, 09 Şubat 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Bir Kaç tane şeylerim eksik acaba yardım edermisiniz? 1-Bank Stone 1000 bunu nasıl daha fazla yapabilirim 10000 gibi 2-Stam Çabuk Bitiyor.. Bunu nerden ayarlıcam 3-Ev Kurduğum Zaman Tabelaya tıkladığımda bişi olmuo ev scripti var bende.. 4-Player çarlar ev kuramıyor bunu nasıl ayarlıcam.. 5-ayrıca servera baskalarınında girmesi için ne yapmam gerekiyor. login dosyasına falan ne yazcam baska şehirlerden falan girmeleri için hane.. ne yapmam gerek.. Ltfn Bana Yardımcı Olurmusunuz.. Ayrıca Vişne ve Turuncu Mustang Scripti , Shire scripti paticikin sitesinden shire scriptini indiremedim link bozuk bende açmıo bi zahmet yazıverin.. 1-www.paticik.com/scripts orda sphere.ini var sol tarafta ordan bakabilirsin anlatılıyor sphere.ini aciklamasi 2-www.paticik.com/scripts orda sphere.ini var sol tarafta ordan bakabilirsin anlatılıyor sphere.ini aciklamasi 3-zebula script lerini kullanıosan böle bi hata olmaması lazım default sa eklemen gereken seyler var 4-gene zebula ocak kullanıosan direk kurması lazım 5-sphereserv.exe yi çalıştırdıktan sonra karsına ip gelir orda Monitoring ip var onu diger kisilere verirsen onlar girebilir senin server ına 6-axis'de bu binekler vardı sanırım umarım yardımcı olabilmisimdir
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 4-gene zebula ocak kullanıosan direk kurması lazım ilginç[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende zebula ocak ile bi server actim da bole bi sorunum hic olmadi hayret
keyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 all in one = zebula ocak :D[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 zebula ocak kullanıom kardesler ama olmuuyoooooor.. Neden olmuyor acaba evde kuramıo playerlar tabelaya tıkladın mı bişide olmuo..
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Zbl scriptlerini kurarken diger scriptleri sildin dimi ?? Silmemissen evin tabelasina tikladinda hic birsey karsina gelmez. ve ayrica bankanin alacagiz max kapasiteyi sphere.ini den ayarliyorsun // Maximum number of items allowed in bank BankMaxItems=1000 // Maximum weight in stones allowed in bank BankMaxWeight=1000[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
Brendig Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Beyler adam hakl1 ewler kurulmuo cok ugrasirum building is not allowed yaz1o bende zebulay1 base ald1m serverk urucam eklemerimi yap1orum sim bi ark1m bana yaz1o housing[signature][hline]Belgariad Owner
Öne çıkan mesajlar