Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW mu GuildWars mi???????????????

Esteban

Öne çıkan mesajlar

ikisinide oynadim. acik olduklari sure boyunca iyice test ettigim zamanlar oldu. ister grafik ister oynanabilirlik, isterse taktik starteji bakimndan bence WoW GW karsisinda sinifta kaldi. GW deki o grafik ne allahim yaaa. ya o bosslara karsi uygulamak zorunda kaldigin takim stratejileri.tamam WoW da da bu var ama GW de inanilmaz belirgin olmus yaaa. WoW da cizgi film gibi iken GW de gercek gibi grafikler var. WoW u koulemiorum. WoW cular darilmasin ama neticede hepimiz oyuncuyuz burada. ben sahsen her kesin iyi olani oynamasini tercih ederim.her iki oyunuda alacagim ama su an gonlumunincisi kalbimin kiymetlisi GW arkadaslar. tavsiye ederim yane. gorusleriniside bekliorum.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel kardeşim kendi ağzınla söylüyorsun grafikleri çizgi film gibi ya oyunun kökü , temeli bu zaten. bir orcu yada undead i gerçek dünyaya yerleştirseler daha mı iyi olurdu sence?yada 10 yıllık warcraft tarihine sadık mı kalmış olurlardı?[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bi kac eklemede yapayim. GW nin grafikleri harika olmasina ragmen p3800 512 ramli ve fx 5200 kartli bi makinada denedim hic kasmadan motion blur sonuna kadar acik catir catir oynadim arkadaslar. bu arada bolum aralarinda 5 er dakika suren yuklemelr var. bundan sikayetci olacak olanlara hatirlatiorum. sadece ilk girdiginisde yukluor o bolumu daha sonra böyle bir problem olmuor. zart die gecior baska map e.
her ikisinide deneyin arkadaslar bence. en azindanb bi sitesini ziyaret edin bare. www.guildwars.com
yada . www.mmorpg.com
Sosyal ağlarda paylaş

:) seni anliorum guzel kardesim. ama herkesin atladigi bir nokta var. WoW u yapan tayfa Warcraft 3 u yapan tayfa. ama GW yi yapan tayfa starcraft diablo 1 ve 2 warcraft 1ve2 yi yapan tayfanin ta kendisi. blizzard bolundu ve cekirdek tayfa GW uzerinde calismaya basladi. ve WoW a inat olarak aylik ucrette almiolar. sadece oyunu aliosun. soona ek paket felan cikana kadar unutuosun kredi kartini. daha naapsin adamlar. ama ben gene soyluorum ben ikisinide alacagim. sadece kafamda olan bi soru isaretini sizinle paylasip cevap almak istedim o kadar:) kizma canim hemen. eheueheu
Sosyal ağlarda paylaş

valla taktim cayir cayir calisiodu ayrica o eski makinamdi. simdi amd atlon 64+ 512 ram ddr 128 bit+128 mgb lik winfast ile oynuorum WoW dada grafikler sonunda hic kasmior o ayri . ama yanindan gecemior nedense. bu arada senin GW yi oynamadigini dusunuorum. neticede olay sadece grafik deil. atmosferrrrrrrrrrrrr buram buram hemde:)
Sosyal ağlarda paylaş

hay allhim yaw. arkadalar ben karasiz kaldim hangisine kitlenecegime. ben kapisma olsun diye acmadim. senelerdir oyun oynuorum. ve en iyi mmorpg yi oynamaya calisiorum. kararim kesin olsaydi neden buraya bisiiler yaziim. ben goruslerinisi almak istiorum o kadar. artilari eksileri neyse neyse tartisalim . neticede bu platform bunun icin var burada.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bu kadar kisa surede okunan topic rekoru yoktur herhalde. euhue :) ben fikrimi soluorumm . size ve bi ricam var lutfen GW yi oynamadan pesin konusmain. bakin ben soluorum her ikisinide oynadim. oyun tecrubemi sorarsaniss 2.5 senelik Anarchy Online. ve 1 senelik Eve Online gecmisim var. ultimayi solemiorum bile. neticede herkes para oduyor buna sende bende bu forumu okuyan insanlarin %80 i bu oyunlari oynuyan ve oynayacak olan kisiler. ben iki oyunu karesilastirmek istiorum sadece. sizinle kapismak diil
Sosyal ağlarda paylaş

nedir bu hırs ya anlamış değilim .oyunu uberolmak için oynamayın zevk için oynayın.ha ben uber olcam çok zevkli oluyor dersen git oyuna kitlen 1 haftada 60 ol diyim.gw den daha zevk aldıysan onu oyna yan.ikisini de oynamışsın.burdaki herkes wow oynasa sende mi oynayacan nedir yani?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Sosyal ağlarda paylaş

ben wow oynayamadım henüz kıyaslama yapamam ama guild wars denemmesi gereken bi oyun.Betasında oynamıştım bi süre.Çok güzel bi oyun sistemi vardı.Heyecanla bekliyodum hatta çıkmasını ama artık multi oyun oynayamıyorum salak okul portları kapattığı için.Tavsiye ederim ama herkeze.
Sosyal ağlarda paylaş

çok komik valla sabah sabah baya güldüm allahda seni güldürsün . Ben guildwarsın betasına girdim oyunu 3 gün oynadım 3 günün sonunca bu oyun mmorpgdeğil dedim ve çıktım diablonun az gelişmiş hali . Battlenetteki chat odaları falan yerine bunda küçük köyler falan var o tarz yani ama yeni lab hiçbvirşey yok . Wowla kıyaslanamaz bile sen mmorpgnin ne olduğunu anlamamışsın . Diablo oynamaya devam et sen en güzeli o seni anca o açar ...[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT
Sosyal ağlarda paylaş

pardon yaa. eger ben bunu burada burda tartismayacaksam nerde tartiscam pardon. akil vermek baska fikir telakkisi baska . akil vermeyin kardesim. ama fikirlerinizi paylasin. ben GW nin daha iyi bi alternatif oldugunu dusunuorum. ve paylasmak istedim o kadar. ama gw OYNAMAYAN arkadaslarin susmasi gerekecek bence bu noktada.
Sosyal ağlarda paylaş

heh Dunedain sefkili kardesim. bu konusma tarzinla beni platform disina atmayi dusunuosan daha cok cabalaman gerekecek:)). ben diablonunda WoW unda GW ninde Ao nunda Eve Onleninda ultimaninda ne olduugunu gayet iyi biliorum. AO da lvl 209 char herkese nasip olmas . mmorpg bilmeyen adam yapamas o isi. sen bu tavirlari bosver bence gel adam gibi tartisalim. saygilar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...