Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

***EU BETA VE SONRASI***


Keyzar

Öne çıkan mesajlar

Şu an betada bulunan arkadaşlar, birer +1 koyar ve daha sonradan devam edip etmeyecekleri hakkında birkaç şey eklerlerse sevinirim.

Ayrıca EU serverı açıldıktan sonra bir kopukluk yaşayacaz büyük ihtimalle. Amerika serverında aylardır benim gibi emek veren arkadaşların kaçta kaçı EU'ya geçer orası tartışılır. Accountların satılması bir alternatif olabilir(Zebris'in accountuna e-bay'de 305 dolar veren vardı en son). Sırf bağlantı sorunu vardır korkusuyla Amerika yerine Avrupa serverlarını tercih ediyorsanız da emin olun ki oynanabilirliği etkileyici lag çok nadir oluyor(Telekom'un ıvır zıvırları oladığı sürece).

Sonuç itibariyle şu karmaşayı çözmek için herkes fikrini dile getirirse sevinirim...[signature][hline]City Of Heroes...
Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 50/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Keizar: Warshade-LvL ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa serverina geçicek olursam , tercih sebebim Prime-time ın yani yükses nüfüsün olduğu zamanın bize daha uygun bir saatte olması ve SWG deneyimim + amerika serverlarındaki avrupalıların amerikalı oyunculara göre çok daha kalite , çok daha "oyuncu" olmasıdır.

ayrıca server açıldığında (beraber bir geçiş olursa tabiiki) kuracağımız takımlarla hepimizin 0 dan yaratıcağı heroları çok eğlenerek ve fazla sıkıntıya girmeden geliştirmemiz mümkün olucaktır gibi.

şu öneriyi sunuyorum. Avrupa betasından sonra , betada oyunu deneyip CoH almaya karar vermiş arkadaşlarında katılacağı bir oylama yaparak -ki bu oylamada amerika serverlarında oynayan oyuncuların oy ağırlığını yüksek tutabiliriz- çıkan sonuca göre bir hareket belirleme taraftarıyım.

Sonuçta beraber olucağımız server benim için geçerlidir.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 25

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)

[Bu mesaj tunch tarafından 22 Ocak 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kafalardaki soru işaretlerinin bir çoğunun yanıt bulması için bir kaç FaQ koyuyorum:

Do I have to buy City of Heroes again to play on the European servers?
If you are playing on the US servers, we are currently working on a solution to ensure you will not have to buy City of Heroes again if you want to begin playing on the European servers.

More information will be available as soon as we have it.

How much will City of Heroes cost?
The recommended retail price for City of Heroes in the UK is £29.99. The recommended retail price for the rest of Europe is €39.99.

Will European players be able to play with US players?
A European player of City of Heroes will, on starting the game, be able to connect to several language-specific European servers.

These servers are located in mainland Europe and will be localised for European languages including French and German.

They will not use the same game client as the US servers, hence European players will not be able to connect to the US servers.

Can I transfer my US server character to the European servers?
Just as in the US, at this time City of Heroes does not offer the ability to transfer characters from one server to another, or characters from one account to another account.

This includes US-European server character transfers.

If this situation changes, we’ll let everyone know via the European websites.

I already play City of Heroes on the US servers. Do I have to move?
No. Put simply, we’re happy for you to play City of Heroes, wherever you want to play it.

Existing European players of City of Heroes who are playing on the US servers will never be forced to move from the US servers to European ones. It will be their choice. If you wish to continue playing on the US servers you are free to do so.

On the other hand, if you want to play on servers with European friendly maintenance times, European events, a fresh choice of character names and in your local language, well, you know where to come....

What is 'City of Heroes Deluxe', and what is in the box?‘City of Heroes Deluxe’ is the name given to the European edition of City of Heroes, which will be available on February 4th 2005 from retailers everywhere. The recommended retail price in the UK is £29.99, and €39.99 in the rest of Europe.

City of Heroes Deluxe combines elements of the US City of Heroes Collector’s Edition with additional European-only extras. (In case you’re wondering, ‘City of Heroes Deluxe’ is only the name given to this edition… the game itself is still called City of Heroes.)

City of Heroes Deluxe will be available in limited numbers upon release - when they’re gone, they’re gone. To ensure you’re not disappointed, pre-order your copy from any of the retailers listed here.

The contents of City of Heroes Deluxe include:

All three content updates for City of Heroes since the game’s US launch, on two CDs or one DVD*, including:

Issue #1: Through the Looking Glass
Issue #2: A Shadow of the Past
Issue #3: A Council of War
A 32-page Quickstart Manual, with all the details you need to get started on your crimefighting career
A 2-sided Reference Guide, containing the most frequently used keys and commands
An expanded map of Paragon City, updated to include all new zones from Issues #1-3
16-page PvP online comic by creator Scott R. Kurtz - read PvPonline here
Exclusive to Deluxe box: 88 page City of Heroes Comic Digest, containing four issues and two story arcs: Undead in the Big City and Dread Carnivale
Exclusive to Deluxe box: A serial code unlocking an in-game Prestige Power (Power Slide), plus VIP Badge and Cape
Exclusive to Deluxe box DVD: NCsoft game trailers for City of Villains, Guild Wars and more!
Look for City of Heroes Deluxe in retail stores in February 2005!

* City of Heroes Deluxe includes two game CDs and one game DVD. Game content is identical on the CDs and DVD; additional bonus trailers are available on the DVD.[signature][hline]City Of Heroes...
Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 50/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Keizar: Warshade-LvL ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

+1. Fakat devam etmeyeceğim. Sadece WoW'a kadar zaman geçireyim dedim biraz, yoksa oyun kötü filan değil :) Avrupalı oyuncular gerçektende iyi oyuncular. Yardımlaşma ve muhabbetleri oldukça güzel. Gruplar içerisindeyken her milletten insanla tanıştım ve bütün questlerimizde çok eğlenceli geçti. 0'dan kasmanın kötü olacagını sanmıyorum herkes geçerse. İlk baştan char kasmanında zevki bi ayrı oluyor. Hem şu anki tecrübelerinizle çok daha sağlam charlar hazırlayabilirsiniz gibime geliyor kısa zamanda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim tahmin ettiğim accountları da götürmeyeceğimiz.

server seçim ekranında extra avrupa serverlarınıda göreceğiz sanırım. SWG de aynı sistem olmuştu. server eklenmiş gibi yaparlarsa çok bomba olur açıkçası.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olmıyacak işte. Öyle olsaydı güzel olurdu ama iyi okursan eu accountları ve us accountları farklı olacak ve eu acc'lılar us serverlarına giremeyecek.[signature][hline]I lie here in my blood
And see my family get killed
I feel abandoned by my god
I fear death's chill
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu aktif olarak oynayan arkadaşlara sesleniyorum. Şu konu hakkında 3 5 fikrinizi söylerseniz, ileride ne olacağına dair bir karara varalım.

Bu arada bu konu üzerine baya bir düşündükten sonra kendi kararımı da verdim. EU serverlarında oynamayacağım. 8 ayı tamamlıyorum ocak sonunda ve onca emeğimin üstüne sıfırdan oyuna başlamak zaman kaybı olarak geliyor bana. Eminim bir çok eski oyuncuda benim gibi düşünüyor.

Ayrılık yaratmak istemem fakat ben EU yerine US'de devam etme taraftarıyım. Olurda ilerde CoV gelir herşey sıfırdan başlarsa o zaman belki, ama bu konuda da şüpheliyim.[signature][hline]City Of Heroes...
Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 50/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Keizar: Warshade-LvL ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi benim anlamadigim bir iki sey var. Bu EU nun nereden ciktigi? Kimlerin oynayacagi? Neden tercih edecegi?

Diyeceksiniz ki biz EU dan baglanirken baglanti sorunu cekiyoruz. E abi bahsettiginiz saatlerde baglanti sorunu oyuncu coklugundan degil tamamen TR nin internet altyapisindan kaynaklaniyor. E o zaman oyuncu yok anlamina geliyor ki ben ne zaman o saatlerde girsem team arayan oyuncu sayisi inanin 3-5. Gerisi? Yokki :D

Peki EU serveri kuruldu diyelim US neden tercih etsin hem saati uymaz hem emek meselesi Keizarinda dedigi gibi. Etmez. E?

Peki yine aklima geliyor EU serveri kuruldu, eh hadi adam da bulundu pazarlama vs herkes EU da CoH oynuyor... TR nin altyapisi degistimi ki EU daki servera rahatca ulasacaksiniz. Bu da belli...

Sonuc, gulu seven dikenine katlanir. Oyunu seviyorsaniz zorluklara da katlanmak gerekir. Yok severim ama dert cekemem derseniz onu da ben bilemem. Peki benim tercihim ne? E ben zaten US deyim bilmem anlatabildim mi ? :D

Ha bi de ya fiyat konusu kafami karistirdi TRye gore hangisi daha ucuz simdi US mi EU mu?

Selametle,
----------------------------------------------
YILDIRIM - Hero of the City - Justice (Science/Blaster)
Zalim - Lvl 21 - Justice (Natural/Peacebringer)
Top - Rock - Lvl 8 - Justice (Adam olacak cocuk)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi şöle bi durum var bugün konuşmultuk seninle - yukardada yazıyor. benim tek sıkıntım primetime ın uyuşmazlığı. uykulu amerikalılarla yaptığım gruplar 1*2 görev sonunda *benim uykum var hadi zie kolay gelsin* muahbbetleri ile noktalanıyor. bana uygun vakitlerde TF bulmam nerdeyse imkansız. oyunun zevkini grup avlarıyla çıkaran bi kişi olarak bu beni çok bayıyor açıkçası. +40 dolarımada mal olsa avrupaya geçiceğim gibi bir his var içimde.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şöyle bir gerçek var ki her online oyunun keyifli ömrü
1-2 yıldır. 40 daha vereceksem yeni oyuna geçerim gibi bir his var içimde .[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
niye abi fena mı olur.

ben hüsamettin açarım bi tane daha. hem secondary power set keşke axe veya stone olarak seçseydim diye yanıyorum.sende açarsın keramettini. 3 günde oluruz level 20 :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 22


[Bu mesaj tunch tarafından 09 Şubat 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

empathy/psionic. eğer gidersek. blaster bulmak en kolay iş. sağlam , kalteli defender bulmak ise ölüm.

iddia ediyorum. servera sağlam bi takımla girer isek ilk önce level 50 vuran kişlier biz oluruz.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 22

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...