raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 penny-arcade.com forumları uzerınden worldofwarcraft.com forumlarında buldum. daha yeni gordum ve burdada boyle bir baslıgın acıldıgını sanmıorum. bilgilendirmek icin acıorum: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=1229049&p=1&tmp=1#post1229049 ör: said: Alterac Valley The Frosty Peaks of Alterac Valley have been stained by the blood of warriors. The Windswept valley has been claimed by both the horde and the alliance. The Frostwolf orcs(warcheif thralls hereditary clan) have lived in the secluded valley for many decades, but their village has been threatened by the recent arrival of the dwarf expiditionary force led by General Vanndar Stormpike. The Dwarves, seeking the precious metal beneath the frosty earth, care little for the Orc's land claims. Now the forces of the horde and alliance spill onto the area daily - intent on retaking the valley for thier respective causes. However, unbeknownst to both factions, the Winteraxe Trolls have arisen to make thier own claim upon the frozen wasteland. Only time will tell which faction will have final domination. Other Info: Alterac Valley with be the first Battleground instance, the primary focus is PvP combat and it is intended for players that are level 50 and up.[signature][hline]Da Site Da Blog ??? - BoneSoul - Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hayır ben sadece battlegrounds ve ordaki instancedan bahsetmedim. verdigim linkte planlanan yeni instanceların linki var bende ornek olarak bu BG yazısını ekledim..[signature][hline]Da Site Da Blog ??? - BoneSoul - Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 http://www.owlboy.com/wow_gallery/folder/CGM/ bu dergide gelecek yeni instance lar falan yaziyormus scanlemisler okyuun baya güzel[signature][hline]-------------------------------------- For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eheh ben alterac mountainsın girisine gitmistim pek bi heyecanlıydı =P böyle portalın dibine kadar geldi mama giremedim malesef =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Blizzard bizim daha çok paramızı yicek anlaşılan :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 okudum süper yerler var valla söyle bi hayalimde canlandırdım =) bide onycianın droplara crappy fln demişer baya güzel bişey vardı benim icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Aah, ağlarım bea çıksa bana :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: _ILuVaTaR_, 10 Şubat 2005 02:00 tarihinde demiş ki: kötüymüş ya :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bunların hepsini giyen kişi GM oluyormuş. :P Gerçi sadece priest için... Items in Set: Vestments of Transcendence [signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 10 Şubat 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Daha doğrusu, bunu tamamlayabilen kişi ölmüyormuş :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ah ah cahıllık oku oku nlasılmıyoo ama yama yok anlarım ılerde heral ne bole ınstalce falan kufurmu edılıyoo:)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 verdiği yeşil özellikler dışında crap be bence[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 int+stam+spi veriyor daha ne istiyorsun priest için :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar