Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW U.S ACC

Kalimdor

Öne çıkan mesajlar

Arkdaşlar bana acil WOW u.s acc lazım char falan gerek yok sadece u.s acc olsun yeter.Lütfen elinizde birden fazla acc varsa veya acc'nizi satmayı düşünüyorsanız bana pm atın.ACC satışının yasak olduğunu biliyorum fakat U.S acc istememin sebebi kardeşimle aynı serverda oynayabilmek anlayış gösterirseniz sevinirim....:)

[Bu mesaj Kalimdor tarafından 10 Şubat 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

www.ebay.com da satarlar , ama biraz yüksek fiyatla , 70$gibi mesela , ama direk cdkey alirsin
kutuyu kargoyla getirmekte ayni fiyata geliyor
ben baslamiyicam sanirim
tekrar karakter yapamam,
1 ay bi molda veririm gez toz
o sirada birileri yapar herlade 45-50 rogue alirim ebayden :)
Sosyal ağlarda paylaş

Elden alma fikri bana da acayip saçma geliyor ama derdimi babama dinletemiyorum.O izin verse şimdi havale ile acc almıştım.Yani öyle kağıda password yaz gibi bi takıntım yok.Ebay konusuna gelince;sanırsam Blizzard böyle alınan acc'leri siliyor.Benim aslında istediğim orange int cafe'nin yakınlarında oturan veya oraya gelebilen varsa orda konuşup acc name-password vs alıp parasını ödemekti.Daha önceden de dediğim gibi bunun nedeni size güvenmemem değil,babamın banka hesabı'na para yatırma isteğine soğuk bakması....Yine de dediklerimi kolayca yapabilecek olan varsa(ki sanıyorum yok ve hiç olmayacak :( ) pm yoluyla benimle irtibata geçmeleri....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 10 Şubat 2005 07:13 tarihinde demiş ki:
said:
Kalimdor, 10 Şubat 2005 07:07 tarihinde demiş ki:Ebay konusuna gelince;sanırsam Blizzard böyle alınan acc'leri siliyor.

Yavash silsin

nereye yava$ silsin turk mantigi yurutmeyin sis account yaratirken 1 kere bile bakmadiginiz sozle$mede sati$in yasak oldugu sati$ halinde seni oyundan suresiz uzak tutma haklarinin elinde oldugu yaziyor sende kabul ediyorum diyosun nereye yava$?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

acc satmak butun mmorpg lerde yasak ama 10000 lerce ac satilmistir simdiye kadar ve bu yuzden banlanan bi kisi dahi gormedim sonucta acc u kisi satiyo ama sattigi kiside aylik olarak bi ucret odemeye devam edecek hic bi kurulusta kendisine para kazandiricak biseyi baltalamaz :) yani o ban falan yalan arkadasim iciniz rahat olsun.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay
Anchorite lvl 41 Çoban - Shadow Moon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...