Kalimdor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkdaşlar bana acil WOW u.s acc lazım char falan gerek yok sadece u.s acc olsun yeter.Lütfen elinizde birden fazla acc varsa veya acc'nizi satmayı düşünüyorsanız bana pm atın.ACC satışının yasak olduğunu biliyorum fakat U.S acc istememin sebebi kardeşimle aynı serverda oynayabilmek anlayış gösterirseniz sevinirim....:) [Bu mesaj Kalimdor tarafından 10 Şubat 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=110165[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalimdor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 verdiin link için saol ama elden almam lazım bunun içinde alacağım kişinin İstanbul'da oturması lazım.Adam taa Antalya'da,ama yinede teşekkürler:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 elden neyi alicaksin ? peçeteye account::password yazip elinemi vericek ? heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 BaaL Saglam adamdir guveneblrsn.! Daha once lineagede gold felan almstk. Yanlis olmaz adamn yeri yurdu belli zaten.! Bide Baal biz nasi server acilir acilmaz baslicaz? Sen nasil alicaksin eu accountunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 www.ebay.com da satarlar , ama biraz yüksek fiyatla , 70$gibi mesela , ama direk cdkey alirsin kutuyu kargoyla getirmekte ayni fiyata geliyor ben baslamiyicam sanirim tekrar karakter yapamam, 1 ay bi molda veririm gez toz o sirada birileri yapar herlade 45-50 rogue alirim ebayden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalimdor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Elden alma fikri bana da acayip saçma geliyor ama derdimi babama dinletemiyorum.O izin verse şimdi havale ile acc almıştım.Yani öyle kağıda password yaz gibi bi takıntım yok.Ebay konusuna gelince;sanırsam Blizzard böyle alınan acc'leri siliyor.Benim aslında istediğim orange int cafe'nin yakınlarında oturan veya oraya gelebilen varsa orda konuşup acc name-password vs alıp parasını ödemekti.Daha önceden de dediğim gibi bunun nedeni size güvenmemem değil,babamın banka hesabı'na para yatırma isteğine soğuk bakması....Yine de dediklerimi kolayca yapabilecek olan varsa(ki sanıyorum yok ve hiç olmayacak :( ) pm yoluyla benimle irtibata geçmeleri.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Kalimdor, 10 Şubat 2005 07:07 tarihinde demiş ki:Ebay konusuna gelince;sanırsam Blizzard böyle alınan acc'leri siliyor. Yavash silsin[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadasım accountu elden alsan bile, gizli soruyu değiştiremeyeceksin. dolayısı ile gizli sorunu herzaman bilen 2. bir kişi daha olacak. 2. el account alıyorsan gözünü kapatıp karsındaki insana güvenmek zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nası değiştiremiyecek? olur mu öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Delidumrul, 10 Şubat 2005 07:13 tarihinde demiş ki: said: Kalimdor, 10 Şubat 2005 07:07 tarihinde demiş ki:Ebay konusuna gelince;sanırsam Blizzard böyle alınan acc'leri siliyor. Yavash silsin nereye yava$ silsin turk mantigi yurutmeyin sis account yaratirken 1 kere bile bakmadiginiz sozle$mede sati$in yasak oldugu sati$ halinde seni oyundan suresiz uzak tutma haklarinin elinde oldugu yaziyor sende kabul ediyorum diyosun nereye yava$?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 acc satmak butun mmorpg lerde yasak ama 10000 lerce ac satilmistir simdiye kadar ve bu yuzden banlanan bi kisi dahi gormedim sonucta acc u kisi satiyo ama sattigi kiside aylik olarak bi ucret odemeye devam edecek hic bi kurulusta kendisine para kazandiricak biseyi baltalamaz :) yani o ban falan yalan arkadasim iciniz rahat olsun.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 41 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 niye ki ?sattığı adam kendi kredi kartından ödemeyecek mi aylık ücreti?[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar