Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Powered by a 5.7L Hemi with 350+hp. What do you think :D[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ne yalan söyleyim beğenmedim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sh1t.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 olmamış irenc hatta farlar crossfire ön yandan yemiş 300c önü arka ne belli deil irenc ya :P[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Çok ilginç olmuş sportif araba mı diceksin aile arabasımı hummer mı eahu acaip geniş görüntüsü var dodge tekerlekleri concept araçlarda feci büyük yapıyor yakında 30" rakamı mı görücez ne süper görüntü veriyor büyük jantlar ama abartıya kaçmaya başladılar gibi hatta sırf jantlar büyük olsun diye kaputuda geniş yapmaya basladılar yani araç bi değişik güzel mi desem ıhh olmamış mı desem arada kaldım hatları keskin olmuş ama pek modern çizgi tutturulamamış bunun yanında devasa jantlar ve kaslı görünüm güzel ön tampon biraz abes kaçmış spor arabaya passat tipi izlenim gibi duruyor ızgaralar fln[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben kıç tarafını hiç beğenmedim onun dışında fena değil yani[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 siyahı hiç de fena değil yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 3 boyutlu modelleme bu yanılmıyorsam. Bence Mustang gibi retro yapsınlar, diğer modellerdeki gibi benzer ön ızgara kullanmasınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Cermy, 30 Ocak 2005 02:09 tarihinde demiş ki: ben kıç tarafını hiç beğenmedim onun dışında fena değil yani aynen ama önü güzel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 önden ve arkadan hastası oldum ben. hayvani bi görüntüsü var :P[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ben beğendim açıkçası. Kaba duran bir araba isterseniz oldukça güzel bir şeye benziyor. Ama bu araba üretime geçmiş mi? Resimlerin tamamı bilgisayar tasarımı da... edit: hmm konu başlığında 2006 model diyor. Biz henüz 2005 başında olduğumuza göre 2006-2005=1'den daha bir senesi var... Gerçi yine de prototip maietinde üretilebilir bu arada... Ama bir sene işte... Gaa..[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 31 Ocak 2005 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n2o Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arabanin onunde dodge amblemi yok?? sportif olsun diye kaldırdılarsa pek yakismamis. portakal rengi baya bi yakismis aygıra. notalji arabalar ve nfsu2deki corolla gibi cizgileri var. garip bi arba sonucta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sarı olanını begendim ben daha cok. aslında garip bi arabada deil.[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 resimler sanki RC car gibi göstermiş arabayı, asfalt mıcırları çok büyük çıkmış. biri de 3d modelleme demiş yukarda o da olabilir. Fena bi araba olmamış Gri siyah ve turuncu dışındaki renkleri leş. Jantlar güzel ama arabanın çizgisiyle pek bi uyum içinde değil, modifiyeli gibi duruyo. Crossfire+Mustang=charger olmuş.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 çok hoş da bi de fiyatını duysak da sapıtsak *!Sapıtmaya hazırlanır*[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 03 Şubat 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 okumadım biryerde fln ama amerika satış fiyatı 35k $ fln olur herhal :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Dodge viper V-spec gerisi yalan...[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bunu ytl ile alabiliyormuyuz :)[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abi oyuncak bu yaaa:)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Amerika'da 35K$ olursa güzel yurdumda 120K$ ları bulur bu araba değer mi ııh değmez beğenmedim.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar