Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Herbirşey var, fajitaları çok çok başarılı. Mayadrom'da. Şinitselleri iyidir. Guacomole sosunda çok iddalılar diyebilirim. Öyle ki iyi saklayın, dandik cips ve lays ile çok iyi oluyor.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Levent de mi burasi nerde?[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mayadrom demişim. Akatlar yani.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sıradan bir kafe çok iyi denilemez yemekleri için genelde 14-16 yaş arası underage bir mekan.[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Hiç gitmedim. Eve söyledim.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben de eve söyledim pazarlaması fln iyi olsa da ıııh ııh kötü yemekleri ve yemeğe oranla baya pahalı onun yerine "The Wrap" tercih edilmeli [Bu mesaj Goering tarafından 10 Şubat 2005 05:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eve söyleyince fajitayı nasıl getiriyorlar yaw? Ben o cızır cızır sesi duymak isterim fajita gelirken ;)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar