Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Merhaba ben Nebuladaki sehir guild stone ariyorum ornegin bi sehirin valisi olcak istedigini sehirden uzaklaştirabilcek yardimci olabilcek arkadaşlari bekliyorum.[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |****
Faust Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ne yapacan o scripti Sayın(!) 'Ovedron GameMasteri' arkadaşım? Ownerına verip yetkinimi yükselltireceksin? Yok öyle hazırcılık, araştır yap.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 benim yetkiyle isim yok zaten owner sayilirim... Bizim ihtiyacimiz. var.[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |****
Faust Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Madem owner sayılırsın, bu bilgiyle bu işlere kalkışma. Öğrenmek istiyorsanda, 'sphere ekibine davet ettilerde beni ben gitmedim teyy..." gibi açıklamalar yapma.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kardeşim kusura bakma ama her b. atlarmsn cevaplamicaksan cevaplamiorum dersin olur biter...[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |****
Albert Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 nostredamus sende haklisin ;)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: -Aeris-, 07 Şubat 2005 11:14 tarihinde demiş ki: Madem owner sayılırsın, bu bilgiyle bu işlere kalkışma. Öğrenmek istiyorsanda, 'sphere ekibine davet ettilerde beni ben gitmedim teyy..." gibi açıklamalar yapma. sorunlumusun?
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ßir soru soruyoruz herneyse .[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |****
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaş ya kıt yada yalakalık yapmamı bekliyor..[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |****
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 nebula ocak içinde olabilir hatırlamıyorum , istersen ona bi bak :) yoksada yazarsınız o tip bişey :) çok zor değildir sanırım :) her şey hayal etmekle başlar...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 dogru diyorsunda :) hayal edemedigim den şettim *Utanir*[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |****
Albert Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 eheh.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bi arkadaş bu scpyi yazabilcek yada elinde olan varmi? bana ulaşırsa cok sevinicem...[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |****
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aradigin sey soyle bi seymi ? [spo1=Town Stone][ITEMDEF 04521] DEFNAME=i_town_stone ID=i_guildstone NAME=townstone TYPE=T_STONE_TOWN dispid i_grave_stone CATEGORY=Provisions - Deeds SUBSECTION=Guild and Town Stones DESCRIPTION=Town Stone[/spo]? kolay gelsin[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben yanliş anlattim sanirim . Anlatmak istedigim Guild stone olucak bir şehirde ve o guildin masteri bi komutla Sehrinden secitigi kisiyi yasaklayabilcek ?[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |****
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: -Aeris-, 07 Şubat 2005 08:53 tarihinde demiş ki: Ne yapacan o scripti Sayın(!) 'Ovedron GameMasteri' arkadaşım? Ownerına verip yetkinimi yükselltireceksin? Yok öyle hazırcılık, araştır yap. sorunlu sanırım..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Öne çıkan mesajlar