Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende cıkan bı kac sıvılcenın nedenını buldum :))))

Hardter

Öne çıkan mesajlar

Ewt arkadaslar bu 1 ay da bende bıraz sıvılce cıkmaya basladı ve neden cıktıgını da anladım :) gecelerı uyumadıgım ıcın canım sıkılıor server da kımse olmadıgı ıcın ekşın fılan yapamıorum ve sabaha kadar sıkılıorum(sıkıntı sıvılce yapar) nasıl yazdım ama
asdasdasdsadasd[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
Sosyal ağlarda paylaş

geceleyin uykun gelmediiinden,can sıkıntısandan yapıosun tabi.
yapma ama bak gördüün gibi çok yapınca sivilce cıkartıo.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
SİPASTİKİSİN LANSEN
Sosyal ağlarda paylaş

hati hati.. ;)

neyse sivilceyi çıkmaya başladıı zaman takmassan hiç bi sorun çıkmas kanımca..bende çıkıyodu biraz buyuyunce sıkıyodum o içindeki beyaz sıvımsı şey çıkıyodu ertesi gune bişey kalmıyordu..ve şu an suratımda bir sivilce bile yok...
allah göstermesin :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
www.myuo.org
Sosyal ağlarda paylaş

ama sen arkadaşa aldanıp sıkma sivilceni çünkü ciltten cilde değişiyor bu durum, sıktıkca daha çok sıkması gibi bir durumda sözkonusu ayrıca izde kalabilir. bekliyceksin sadece hiç dokunmadan doktara gittiğsen doktorun önerdiği ilaçları kullanıcan zamanla iğleşicek okadar. sabırlı ol yeter . :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwinz, 09 Şubat 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
...biraz buyuyunce sıkıyodum o içindeki beyaz sıvımsı şey çıkıyodu ertesi gune bişey kalmıyordu..

:ô[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

öle büyünce içinden çıkan beyaz sıvı için sıkma
helede gecenin ücünde hiç yapma
uykunu almassan dahada çıar sivicen
yazık gençliimize artık gecenin 3ünde yatıracak duruma düşmüşler

iiki ben sevgili buldumda kurtuldum bu durumdan.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
SİPASTİKİSİN LANSEN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 09 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
öle büyünce içinden çıkan beyaz sıvı için sıkma
helede gecenin ücünde hiç yapma
uykunu almassan dahada çıar sivicen
yazık gençliimize artık gecenin 3ünde yatıracak duruma düşmüşler

iiki ben sevgili buldumda kurtuldum bu durumdan.

Abi yapmayın bole ya :)))))[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...