Hardter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ewt arkadaslar bu 1 ay da bende bıraz sıvılce cıkmaya basladı ve neden cıktıgını da anladım :) gecelerı uyumadıgım ıcın canım sıkılıor server da kımse olmadıgı ıcın ekşın fılan yapamıorum ve sabaha kadar sıkılıorum(sıkıntı sıvılce yapar) nasıl yazdım ama asdasdasdsadasd[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 güzelde sondaki ne öyle action yap çıkmasın sivilcen[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Gece gece ne yapayım ekşın yapmadan olmuor bu oyun gecede herkes bard bardmı keseyım :)[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 demek can sikintisindan yapiyo iiiiii..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ewet öleymiş banada Doktor bı akrabam solemıstı 2 ay once fılan[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 streste çıkartmış sivilce doğru.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hakli stres birde yagli ürünler bazi kisilerde sivilce cikmasina neden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Off okullar açılsaya çok fena sivilce doldu suratım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Geçer ya bendede var az bısey doktor bı ılac verdı bende sokaga cıkamıorum yuzum dokuluor pul pul :([signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 o başka şeydendir .zamanında bende duşlerdim sonra cıkardı.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 geceleyin uykun gelmediiinden,can sıkıntısandan yapıosun tabi. yapma ama bak gördüün gibi çok yapınca sivilce cıkartıo.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: SİPASTİKİSİN LANSEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Artık duzene gırdım saat 3 olunca yatırıorum :)[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 neyi yatırıon heh..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Dwinz, 09 Şubat 2005 14:19 tarihinde demiş ki: neyi yatırıon heh.. hehehe birsey yatırdıgım yok kendım yatıorum yanlıs yazmısım kusura bakmayın :)hehehe[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hati hati.. ;) neyse sivilceyi çıkmaya başladıı zaman takmassan hiç bi sorun çıkmas kanımca..bende çıkıyodu biraz buyuyunce sıkıyodum o içindeki beyaz sıvımsı şey çıkıyodu ertesi gune bişey kalmıyordu..ve şu an suratımda bir sivilce bile yok... allah göstermesin :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ama sen arkadaşa aldanıp sıkma sivilceni çünkü ciltten cilde değişiyor bu durum, sıktıkca daha çok sıkması gibi bir durumda sözkonusu ayrıca izde kalabilir. bekliyceksin sadece hiç dokunmadan doktara gittiğsen doktorun önerdiği ilaçları kullanıcan zamanla iğleşicek okadar. sabırlı ol yeter . :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ewt arkadaslar bugun bı doktor a gıttım ve bı sıvı sabun gıbı bısey verdı kesın çözüm dedıler ve yan etkısı yok:)[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben o server ve action tabirlerinin UO veya benzeri bir oyunla alakalı olmadığı kanısındayım :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Dwinz, 09 Şubat 2005 14:26 tarihinde demiş ki: ...biraz buyuyunce sıkıyodum o içindeki beyaz sıvımsı şey çıkıyodu ertesi gune bişey kalmıyordu.. :ô[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: harvester, 09 Şubat 2005 18:15 tarihinde demiş ki: ben o server ve action tabirlerinin UO veya benzeri bir oyunla alakalı olmadığı kanısındayım :D zuahuzha :D[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 öle büyünce içinden çıkan beyaz sıvı için sıkma helede gecenin ücünde hiç yapma uykunu almassan dahada çıar sivicen yazık gençliimize artık gecenin 3ünde yatıracak duruma düşmüşler iiki ben sevgili buldumda kurtuldum bu durumdan.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: SİPASTİKİSİN LANSEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 uhaueh horace :P adam nerden ne çıkarmış yaa uhehe.. işte açık görüşlülük uheuhe :) gece gece güldürdünüs vala alah ta sizi güldürsün :) *hala gülüyorum uheauhae*[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: DoGMeaT, 09 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki: öle büyünce içinden çıkan beyaz sıvı için sıkma helede gecenin ücünde hiç yapma uykunu almassan dahada çıar sivicen yazık gençliimize artık gecenin 3ünde yatıracak duruma düşmüşler iiki ben sevgili buldumda kurtuldum bu durumdan. Abi yapmayın bole ya :)))))[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Dwinz, 09 Şubat 2005 14:26 tarihinde demiş ki: buyuyunce sıkıyodum o içindeki beyaz sıvımsı şey çıkıyodu .. :-p[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar