huun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 http://www.milliyet.com.tr/yogun-koku-fark-edilip-tunellerden-gundem-2491961/ asit, tavuk çiftliği, gizli geçitler hepsi var.
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 asitanhidritmis meger peh :/
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 bir iki yıla serbest kalır, yeni çiftlik kurarlar.
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 sidik nasil kokuyorsa asit de o sekil kokuyodur biraz daha serttir tabi çişten bogazi fln yakıyodur vsvs
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Ali Yılmaz Şanlıurfada çocukları ve karısıyla sıradan bir hayat yaşayan, siyasi görüşünden dolayı doğuya tayin edilmiş overqualified bir fen bilgisi öğretmenidir. Karısının gayet planladıkları 5. hamileliğinin ardından 4 kızın üstüne sonunda bir oğlunun olacağı haberiyle son derece mutludur. Ta ki 14 kredi kartının borcunu hayatta ödeyemeyeceğini anlayıp bayılıp hastaneye kaldırılana kadar. Bir gün oğlunun sünnet düğününe gelen çevik kuvvet polisi kayınçosu Ali'ye 10 numara yağ ile milletin ne para kırdığını anlatır. Ve hayatı değişir. Ali bunu bir türlü aklından çıkaramaz. Lise terk, benzin istasyonunda pompacı eski bir öğrencisiyle bir kamyonetin damperinde 10 numara yağ yapmaya başlarlar. Başlarda sendeleseler de, Ali'nin yağı %97 motorin saflığına ulaşır. Çok geçmeden Ali Yılmaz Türkiye'nin en büyük akaryakıt kaçakçısı FARABİ'ye dönüşücektir. Also starring Mehmet Ali Erbil as Avukat Hulusi Pekiyi.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 sdfsdf kamerayı ben bulurum, çeksene şunu sdfsd
Öne çıkan mesajlar