yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Ya çok seyrek de olsa uzun zamandır arada bi garip bisi oluyor. Sinir atması diye adlandırıyorum kendi kendime ama bi karşılığı var mı bu dedigimin bilemedim Arka kose boyun tarafında anlık bi elektrik çarpması gibi bisi oluyor mesela. Ayni his demin arka arkaya sağ kolumda oldu. Ne bu acaba var mı benzer bisi yaşayan (anlatabildiysem tabi. Kramp kesinlikle değil) Umursamiyorum da yıllar sonra bisi çıkar belki diye killatiyor durum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 sinirle şaka olmaz forumda soracağına doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Aşırı nadiren olan bisi diye takmadım pek iste. İki gündür çanta taşıdım kolumdakini ona bağlıyorum mesela ama garip bi durum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 sinir sıkışması gibi bir şeydir. bir iki güne geçerse sıkıntı olmaz da tekrarlayan bir şeyse doktora gitmende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 bişeye sinirlendin diye geldim, seyirmeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 benim lise zamanlarında acayip bi şekilde oluyodu böyle beyine kan gitmiyo sanki beynin hepten uyuşuyo gibi mi oluyo? ve bi de ne zaman olacağı da belirsizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 u...u azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 j_bLiND said: benim lise zamanlarında acayip bi şekilde oluyodu böyle beyine kan gitmiyo sanki beynin hepten uyuşuyo gibi mi oluyo? ve bi de ne zaman olacağı da belirsizdi Bafétimbi sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 ııh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar