Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Fikrim Var Account Almak icin?

JuM

Öne çıkan mesajlar

abi kesinlikle yanlış ben ordaki oyunlardan 6 tane oynuyorum lineage dorudur fazla oynayanı var ama şu yanlış wow un çıkış tarihine bakın 97 yılını gösteriyo ben yanlış olduğu kanısındayım ragnarokta o kadar düşük deil oyuncusu çok çok daha fazla bi oyun[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter
Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey)
WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit)
hayat kısa doya doya yaşa
Hordish manner
Sosyal ağlarda paylaş

ordaki ragnarok sadece japon üyelikler, yanında JP yazıyor onun için, lineage seviyesine gelmesi için en azından bir 6 ay lazım wow'a

satışları aktif üyeliklerle karıştırmayın, satış başka şu anda aktif olarak oynayanlar başka

grafiğin altındaki adreste başka değerlendirmeler de bulabilirsiniz, bu grafikler öyle çok yeni ve uyduruk hazırlanan şeyler değil bu arada, inceleyebilirsiniz nelerin kriter olarak alındığını, ben UO oynuyodum bu grafikleri yayınlamaya başladıklarında

blizzardın aklında wow fikri bile yoktu desek yeridir

haha bence yanlış bir düşünce lineage dikkat edin kaç yılından beri wow çıkalı daha o kadar olmadı[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter
Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey)
WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit)
hayat kısa doya doya yaşa
Hordish manner
Sosyal ağlarda paylaş

Hahaha Abi Topic tamamen dagilmis lineage wow savasi baslamis :) Ben derimki bi mail hazrlyalm sansimizi deniyelim. Yani kaybedecek birseyimiz yok. Ve bu olay satis bolumunun kulagina mutlak gidecektir. Aslinda onlarda dusunuyordur. Ama birde soyle b,r olay var. Adamlar ilk 1 ay sadece box satip daha sonra acabilirler. Simdi online alim acilsa key yani magazalarin cogu siparislerini geri cekerler. Cunku Bir suru insan sadece key almaya yonelecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...