delulace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 selamlar, bmw 3 serisi araca geçtim, octaviada kullandığım britax-römer koltuğu bir türlü bağlayamadım. isofix demirleri deri koltuğun arada baya derinde, benim çocuk koltuğunun bağlantı yeride bastırınca içine kaçan cinsten, bir türlü iki tarafı beraber takamadım (bi tarafı takıldı). bu işin doğrusu nedir, uzatma yada aparat vs var mı kullandığınız? yoksa koltuğu zedelemeden nasıl bu işi hallederim? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Isofix extension belt kullanacaksın abi. Servise sor onlarda var. Fiyat abatı gelirse amazondan ebayden alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 mantıklı, ama amazonda aratınca anlam veremedim :) bu sanki isofixi iptal edip kemerle bağlamak için gibi aliexpresste bu tarz bişeyler buldum ama işe yararmı emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 İkincisi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 eyvallah teşekkürler rot, gelsin burayı güncellerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Selam, O parçalar koltuk ile beraber geliyordu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar