Way Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Virtue-L, 10 Şubat 2005 02:03 tarihinde demiş ki: Bencede kavga etmeyin.. Şahsen Bu threadi açarken kastedilen şey "60 olunca naapıcam?"değil. "oyunun ömrü ne kadar olacak?" 60 lvl olmak = Oyun bitti gg mi diyor? 60 lvl olmak = Amaç mı?(aksyon burdamı başlıyor) diyor . Not ; Ayrıca herkesin tercihide kendine. 1 yılda 60 olur, 1 ayda olur. kavga ettigim bisi yok arkadas cok istekli ama bu istedigini karsilamak icin bisi yapamam.. ben diyorum ki oyun lvl 60 olunca bitmez..buna + olarak diyorum ki dereyi gormeden pacayi sıvıyosunuz daha vburda en tecrubeli adamin bile lvl60 olmasina 1 ay var bi oyuna baslayin lvl 60 lara yaklasin ondan sora ne yapacaginizi dusunursunuz..daha oyuna baslamadan yapacaginiz planlar gercek dısı ve sacma olur millet 1 gun sorasini tahmin edemezken siz 2-3 ay sorasini tahmin etmeye calisiyosunuz u da sacmaliktir!.. bide lvl 60 olmak=amac mi diye bi soru sorulmuyo burda lvl 60 olunca ne yapilacagi tartisiliyo.. [Bu mesaj Way tarafından 10 Şubat 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Iyıde çoktan 60 lvl olan binlerce insan var. Tahmin değil aranan/sorulan şey. Ne diim yani?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Azmodai, 10 Şubat 2005 00:41 tarihinde demiş ki: gider babalar gibi craftskill kasarsin. lvl60 dan sonra en zor craft skill i 1gün de maxlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar