Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bu ayki sayıda oyunun dosyalarında bir kaç oynamayla Neo Morpheus Smith vs. gibi karakterleri oynamak mümkün diye bir şey duydum ancak derginin son sayısını bulamadım. Alan arkadaşımız varsa buraya yazabilirmi acaba.....???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yok ole bişe keklemişler senı ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Dergideki yazıda Neo veya Trinity SKİNLERİNİ nasıl kullanabileceğiniz yazıyor. Sanırım bir yanlış anlama söz konusu. Skinleri değiştirerek Ghost veya Niobiyi, Trinity ve Neo olarak oynayabiliyorsunuz. Ama bu ara demolarda ağızlarının oynamamasına sebep oluyor.[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ( slm lar burak abi ) ayrıcana da Ajan Smith in de skin i mevcut olması lazım onunla da diğerleri ( Neo ve Trinity ) gibi değiştirilip oynanabiliyor saygılar...[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Denilenleri yaptım(Adlarını degiştirdim)oyuna giriyorum ama dövüşmeye gelince masaüstüne dönüyor nereyi yanlış yaptım?[hline]Paorith ,Level 28 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Peki skinlerin değişmesi için komutları yazabilirmi birisi asıl ulaşmak istediğim oydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar