Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Selamlar, Arkadaşın şirket arabası ile yurtdışına çıkacağız ( Yunanistan ) Kendisi şahsına vekalet vermiş zamanında fakat uluslararası ehliyeti yok, ama benim var. Sınırdan ben geçirebilir miyim ? Yoksa ekstra bana da vekaletname düzenlemesi gerekir mi ? Kendisi araçta olacak geçerken. Bilgisi olan veya yönlendirebilen olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Tamamen o an denk geleceğin memurlara bağlı durum. Normalde sana da vekalet çıkartması lazım. Ama göz ardı edilebilir. Bu arada uluslararası ehliyeti kolay kolay kimse sormaz. Ben 5 senedir sürekli Bulgaristan gidip geliyorum, sadece bu sene 30+ giriş çıkışım var, daha bir kere bana uluslararası ehliyet soran birisine denk gelmedim. Sadece gümrükte değil, yolda çeviren polisler de hiç sormadı. Ehliyetinin arkalı önlü Tercümesini yaptırman yeterli Yeminli Tercüman'da, süresiz kullanabilirsin bu şekilde. Ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Kendi konuma cevap vereyim. Hiçbir problem olmadı. Belki ileride birine faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 hazır konu varken ben de soru sorayım. Her türlü vize ödemek zorunda mıyız? sabah git akşam dön, ne bilem 1 gece kal dön fln yok mu? şengen şart mıdır ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 bi arkadaşa bakıp çıkcaktım dersen yerler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Sadece sinirlardan surersen gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 arac cikarmak icin ekstra prosedur varmi eger vize varsa?arac sahibi oldugunu gosterir ruhsat ve ehliyetle cikabiliyormuyuz(birde sigorta var sanirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 topici okudun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 okudum.vizem var,ehliyetimde yeni tip sanirim gecerli.bunun disinda degisik sitelerde arac icin gumruk karnesi(triptik) gerekiyor falan yazmislar.Onu ogrenmeye calisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Normalde araç sahibinin araç içinde olması yeterli, sürücü olması şart değil. Mantık olarak vekil için de aynı durum geçerli olmalı bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar