BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Gilean, 09 Şubat 2005 19:42 tarihinde demiş ki: alın kart oynarız..7lik paketler halinde satılıyor 6.950.000 eski türk lirası:) ya bu arada o forma parçası olayı yalan olmuş?hiç yok öyle birşey rastlamadım?rare falan mı? bende gerekli şeyler'de duydum adam söledi çıktı geçen birine die jason kiddinki çıkmış atçak bi hali yok adamın yani[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 amma pahalıymış be :][signature][hline]jan d.
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 öeh. sağlammış fiyatları. sporcu kartları vardı onlarla oynasak olmaz mı :P[signature][hline]kender on the roof
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben pivot un verdigi kartlarla idare ediom...:)ama NTV deki NBAA studodakı karlar muhtesem ve cok pahalı zati onlar turkıyede satılmıodur...:)anca yurtdısndan kargoyla...:)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yok abi aldığım onlar işte satılıyor türkiyede[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu kartlarda magic gibi bazıları çok deerli[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 pff özledim kartlarımı ya bi bulabilsem keşke ey gidi ne günlerdi harçlığımı alırdım direk koşa koşa giderdim almaya.[signature][hline]jan d.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bir sitede satılyordu o kartlar hatta bir ara nba tv de alt yazı geçiyordu. www.sihirlisayfalar.com mu öyle bişiydi.cidden birer paket alıp burda oynayabiliriz herkes kendi ilk 5 ini yazardı onların maç başına yaptıgı istatistikleri yazar puan ayarlardık ona göre ama internet üzerinde zor.belki biz rainmanla yaparız :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 www.sihirlikule.com du galiba emin değilim[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Öne çıkan mesajlar