Levent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Dün emin olmak icin gameloaded sitesine tekrar telefon actım ve daha onceki konusmamda bir arkadasın oyunun release tarhinin ayın 20 si oldugunu soyledigini belirterek sordum tekrar release tarihini, ve yine telefondaki adam kendi sitelerinde 11 i yazmasına ragmen evet WoW release tarihi 20 subattır deyince artık siparişi iptal ettim, gameloadeddan sipariş veren arkadaşlara bu 20 subat hususunda dikkat etmelerini öneririm.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 levent senin paranı çekip geri iade ettilermi? ettilerse ne kadar sürede ettiler? saat kaç gibi aradın devamlı arıyorum kapalıyız şimdi git 8pm de gel diyor ne zaman açayım telefon?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 2 saat geriyse açmaları lazım hala closed hede bişeyler diyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ne alaka abı oyunun cıkıs tarıhı 11 subat degılmı ??[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gameloaded altına vermiş yani bizim weblebi gibi saçmalamış blizzard yalan sölüyor adamlar doğru muhaha[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Apache, parayı oyunu yolladıkları zaman cekiyorlar, onun icin henuz bir cekim söz konusu degildi, saat olaraksa ögleden sonra 3-4 gibi arıyorum genelde onların 2 saat geri seninde soyledigin gibi. 11 subat olayına gelince, adamların sitesinde bile 11 subat yazmasına ragmen konustugum 2 farklı gameloaded calısanın bana 11 subat degil 20 subat demesi + yazdıgım maile aldıgım cevaptaki 11 degil 20 subat tarihi, ortada bir yanlıslıkta olsa gameloaded a guvenimi iyice sarstı. Londrada yasıyan arkadasım var ondan rica edicem artık alıp 11 inde bana keyi atsın baska care kalmadı.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bizim arklar da ordan verdi siparişi ve dün parayı çektiler yani yollamaya başladılar sanırım.Ama kaç günde gelir onu bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bu mesajdan sonra bende Credit kartı kontrol ettim ve gördumki cekmişler parayı, hemen telefon actım ben iptal etmiştim diye, cektik bile parayı yarın yola cıkıyor oyunlar dedi adam, iyi dedim o zaman yine gameloadeda gebe kaldık yani.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aynı şeyi bende yaşadım,ama ne bir mail attılar ne bilgilendirici birşey yazdılar sitede.öyle kendi kendilerine yapıyorlar birşeyler.[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 09 Şubat 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben de baktim simdi de, 'item awating despatch' diyordu en son simdi yine 'awaiting authorisation' diyor ne alaka anlamadim iki kere mi authorise ediyorlar?[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sende yazıyor gene birşeyler bende order gözükmüyor bile[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bendede item awaiting dispetchten auhortizationa düşme olayı 1 hafta once olmustu, zaten ilk o zaman suphe duyup telefona sarılmıstım, neyse simdi telefon actım adamlar yolluyoruz yarın dediler, ama cok ikna olmadım bide mail yazdım su anda, bende apache gibi order statusumu goremiyorum cunku siteden bi arıza var heralde, bana son statusumu yollayın filan dedim bakalım neler olucak.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 levent icq veya msn e girermisin acil[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oh be! sendit parami cekti oyunu kargoya verdi yarin ingilterede tanidiklarda olcak key en gec cuma elimde hobareey[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende yoğun çabalarım sonucu gameloadeddaki siparişimi iptal ettirdim.oh be! senditi bekliyorum şimdi.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hmmm ben en son şu orderların sitede görünmeme sorununa dair bir mesaj atmıştım gelen cevapta, "Stock is expected to arrive on the 11th of February" diyor.Yani bir sorun yok.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya bende de görünmüyor siparişim. mail attım cevap vermediler. siz nereye mail attınız?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Contact us diye bir kısım var oraya yazacaksın.Bu arada o görünmeme sorunu web sayfalarındaki bir sorundan dolayı panik yapmaya gerek yok yani,sistemde kayıtlıymış :).[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Code şu ana kadar 2 mail attım 2 sinede cevap alamadım, maillerden 1 i track orderın bozuk olması hakkındaydı, onun dısında siparişi iptal etmeme ragmen para cektiler, simdi yine mail attım para cektiniz madem yollayın diye umarım bu sefer cevap verirler.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 banada su anda cevap gelmis sizin sipariste bi sorun yok gözüküyor demisler diger arkadaslarada dedikleri gibi. wow released oldugunda yollıcaz ama overseas siparisler 1-2 hafta alıyo demisler :( halbuki siparis seysini doldururken overseas max 3-4 gün die yazıyodu simdi onun için bi mail daha yollıcam bakalım. neyse yazının orjinali asagıda ; ----------------------------------------------------------- Thank you for your enquiry. There is not a problem with your order and as soon as World of Warcraft is released, we shall charge your card and as long as the authorisation is successful, we will despatch your order. Please note overseas orders generally take 1-2 weeks to arrive. We apologise for any inconvenience caused. Kind Regards, Special Reserve Customer Support Centre[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bana daha cevab vermedıler dün benden parayı cekmısler...statu konusuna gelınce banada aynısını yazdılar sorun yok 11 i die[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Item Awaiting Despatch olmuş benimki sizde hala böyle mi ? Ben 3 gün önce siparişi verdim bu sabah olmuş Item Awaiting Despatch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: OmeN, 09 Şubat 2005 15:46 tarihinde demiş ki: banada su anda cevap gelmis sizin sipariste bi sorun yok gözüküyor demisler diger arkadaslarada dedikleri gibi. wow released oldugunda yollıcaz ama overseas siparisler 1-2 hafta alıyo demisler :( halbuki siparis seysini doldururken overseas max 3-4 gün die yazıyodu simdi onun için bi mail daha yollıcam bakalım. neyse yazının orjinali asagıda ; ----------------------------------------------------------- Thank you for your enquiry. There is not a problem with your order and as soon as World of Warcraft is released, we shall charge your card and as long as the authorisation is successful, we will despatch your order. Please note overseas orders generally take 1-2 weeks to arrive. We apologise for any inconvenience caused. Kind Regards, Special Reserve Customer Support Centre Alalal 11 olması lazım bakalım bana ne cevab yazcaklar[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya bu gameloaded dan parası çekilip siparişim yollandımı die mail atan veya görüşen kişi varmı? attıgı maile cevab alan ben dün gece bu saatlerde mail attım cevablamadılar hiç böle yapmamışlardı anında cevablarlardı[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar