Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopyasını oynamayın! (İtiraf)

earth23

Öne çıkan mesajlar

Aralık başı gameloaded tan sipariş vermiş biri olarak.
Şurada sayılı günler kala ne yazıkki kopyasıyla 1 saat vakit geçirdim ve pişman olup hemen sildim. (Bu arada kurmak için 2 gun harcadım !) Pişmanlığımın sebebi kaç yıldır beklediğim bu oyunu, offline, tek başıma oynarken atmosferini veremediğini gördüm. Blizzardı ve kendimi daha fazla kandırmadan direkt sildim. Pişmanım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Kopyası dediğin sanırım emülatörü olmalı. Zaten blizzardın çıkarttığı bir patch den sonra emülatörler o patch egeçememişler ve işi bırakmışlardı. Ama user Interface vs gibi şeyleri ayarlamak için iyi olurdu eminim :=)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Eet malibu dedigine katılıorum bole bısey interface ve dier toolları kullanımını anlamak görmek incelemek için ii bi fırsat hele benım gıbı deneyimsiz yeni oyuncular için harika ama legal deil illegal olayında patide işi yoktur[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

sun işte uo daki olay emuletorle veya oyunu kandırırak bı sekılde server olusturup oynuosun ayrıca bole unoffical (illegal)serverlar var suan bıle gırıp oynarsın ama dedigim gibi illegal ve oyunu kat leden bi olaydır bir kaç gün oyna oralarda serverdanda oyundada koparsın sıler atarsın[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...