OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Merak Ettigim bi konu var su aralar priest oynamaya heveslendim, 45 bi priest yaptım da statlarımı nası gidim skillerimi neye verim hala karar veremedim Bana kısaca su sudur , suna gidersen sunu yaparsın seklinde acıklayabilecek arkadaslar varsa bi zahmet yardımcı olsunlar... Benim istedigim karakter Czde kendini savunabilcek karakter istiorum (Hangi itemlerin gerektigini yazarsanız sewinirim belli bi sermaye yaptım bu karakter icinde :D)[signature][hline] OttomaN Ottoman_Hatun (51 Assasin) (Cyber) Rheas (43 Assasin) (Adonis) Fookfax (43 Archer) (Adonis) Ottoman_Warrior (53 Warrior) (Ares01), oak (52 Archer)(Sultans®) (Xige.)
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bende merak ettim. Gelen cevaplara göre hareket edeceğim.
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Galiba suan millet uyuyor Yarın millet uyanınca ogrenecez :=)[signature][hline]Server:Xig. Server:Xig. Name:AoK Name:_SCORPİON_ Class:Rouge(Archer) Class:Priest Level:5x Level:4x
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Battle priest olcaksın CZ de adam kesmek istersen STATLAR full STR Abancaksın sadece str LvL 1 priest goblin giyiceksin Elinde +6 Large Breaker yada Mirage Sword Alıcaksın Takılar da full str olacak. Skıller Talisman(Holy Spirit) Cogunluk artanlar ise Heal a verilicek.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Cz de aksiyon yapacağım diyorsan Sadece STR vereceksin. Debuff vereceksin skillerinide geriye kalanınıda heale verirsin. Ama partyde iş yapmak isterim dersen. Sadece INT vereceksin. Skillerinide En fazla buff a geri kalanını da Heale vereceksin. Ben oynadığım zamanlarda güzel party bulabiliyordum. Tomato de Patato muydu neydi işte onlarla falan takılıyordum sakin sakin eheh.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 artanı buffer a vverse partylede yer bulma şansı daha çok artmazmı?[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Benim kafamdaki Priest hem partyde is gorucek hemde Czde savaslara katılabilcek bi priest[signature][hline]Server:Xig. Server:Xig. Name:AoK Name:_SCORPİON_ Class:Rouge(Archer) Class:Priest Level:5x Level:4x
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Healle sadeec apos ya da deruda yer bulrusun çok rahat. buffla her partyde.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben hala battle priest mantıgını anlayamadım.Madem hasar verici,yıkıcı olmak istiyorsun,neden priest olasınki. Ya warioru lvl 60-62 yaparsın,hem deli gibi armorun,hpn olur yada rogue yaparsın tamam işte. Priest olacaksan bence buff-heal en güzeli.60 buff da iken sanırım 920 de heal açılıyo.chitin-chitin shell de giyersın.en azından tank tank dolaşırsın.Mantıken partide ayakta kalması gereken sen değilmisin zaten.Battle priestin armoru yokki ayakta kalsın,tamam kendini healler ama armorum yokken hemen yatacaksan kendini nasıl healleyeceksın. 5x archerın varmıs bence ona devam et paşa gibi.Bu oyunun kralı rogue.Ama ben idealist bir insanım,pratisyen hekim olcam diyosan ayrı.
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Oyunu uzun zamandır oynuorum hic priest oynamadım baska zewkler arıorum kısacası benim istegim Priestle hem tank gibi olmak hemde czde comez olmayıp avcı olmak istiorum[signature][hline]Server:Xig. Server:Xig. Name:AoK Name:_SCORPİON_ Class:Rouge(Archer) Class:Priest Level:5x Level:4x
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bana priestin avcı olması ters geliyor,ama xigde en iti pvpci metalheart gosterılıyor(battlepriest-mirage sw).Bu bir çelişkimidir :D
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Tank gibi olmak isteyen bi priest in ikesin Buff a yönelmesi lazım. Yani bir priestin başka bir priestten buff istemesi bana garip geliyor :=) Full Str ye abanmış priestin wariordan daha iyi statı olduğunu duymuştum bilmem ne kadar doğrudur.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 SAglam baglantın varsa bu oyunda kralsın[signature][hline]Server:Xig. Server:Xig. Name:AoK Name:_SCORPİON_ Class:Rouge(Archer) Class:Priest Level:5x Level:4x
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lvl 62 priestin 2000 küsür atagı varmıs Lanfear ole dedi onun lvl 62 Battle si var[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 peki battle bi priestin hp ,armor kacki olmuor bole[signature][hline]Server:Xig. Server:Xig. Name:AoK Name:_SCORPİON_ Class:Rouge(Archer) Class:Priest Level:5x Level:4x
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 44 battle priestin 440hpsi var. OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben en iyisi lvl ımı yukseltene kadar buff/heal gidem sonra battle priest e donerim en mantıklısı...[signature][hline]Server:Xig. Server:Xig. Name:AoK Name:_SCORPİON_ Class:Rouge(Archer) Class:Priest Level:5x Level:4x SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bence full str gıt bu de yanında buffer ol dusun bı de armorunu ve canını arttırırsın acayıp tank gıbı olursun[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Paylaş https://forum.paticik.com/topic/871141-priest-cesitleri/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben en iyisi lvl ımı yukseltene kadar buff/heal gidem sonra battle priest e donerim en mantıklısı...[signature][hline]Server:Xig. Server:Xig. Name:AoK Name:_SCORPİON_ Class:Rouge(Archer) Class:Priest Level:5x Level:4x
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bence full str gıt bu de yanında buffer ol dusun bı de armorunu ve canını arttırırsın acayıp tank gıbı olursun[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar