Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 maç çarşamba 9 da inönüde kimler gidio? biz 4 arkadaş gelioz kapalıdan aldık biletleri. gidecekler sölesin de belki buluşma imkanı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 şu maçları şükrü saraçoğlunda oynatsalarda stadı görme fırsatımız olsa[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ingiltere maçı büyük ihtimal orda yapılır ona da gelcez :) trenle gelioz çarş sabahı orada olacaz şöle dolmabahçe civarı kesin görün dediğiniz bişi varsa söleyin gezecez oralara bakalım ha bide hava nasıl? yağmur fln yağar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 üst üste istanbul'da oynatırlar mıki hem bence ingiltere maçına kadar olimpiyat stadındaki o akustik hedesi ve yol hödösü yapılırsa, kesinlikle orda oynanmalı 80k kişi adamları sahanın dibine batırırız[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 akustik hedesinden neyi kastediyorsun? o stad yapılırken olacak birşey stad büyüdükçe akustik kayboluyor sonradan eklemek için çatıyı yıkıp birdaha yapmaları gerek :) ama yine de ne samiyen ne de inönü gibi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hmm dolmabahçe civarında dolmabahçe sarayı var baya güzel :p beşiktaşta çarşı içinde dolaşabilirsiniz her yer siyah beyaz :) belki biz de gelebiliriz bilmiyorum. makedonya maçı.. ı ıh. ama ingiltere maçına kesin gidicez arklarla eğer inönüde falan olursa :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 yahu bi cevap verin hava nasıl :) allah allah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 yağmur yağmaz, buralar çok sıcak ve güzel :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 uleaammm kimse gitmiyo mu maça? puh reziller sizi ehehe makedonya beynimize verince görürsünüz :P inşallah boş tribünlere oynamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 up!! kimse gitmicek mi maça? 2 adım öteniz yav of inşallah boş tribünlere oynamayız zaten her maç anamızı ağlatıyor makedonya çok ters takım hadi bakalım göreceğiz okan yıldıray da yok bu arada zeki federasyonumuz ingiltere maçını trabzona vercekmiş galiba allahım yarrabbim ne denir ki bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 oha abi oha. Trabzon nedir ya.. İngiltere maçı kader maçı olacak..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 blaq sus da maça gel görüşmüş oluruz :P[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 up ulem up ulan istanbullusunuz bi de utanın 1 allahın kulu yok mu şu maça gidecek? daha dolu bilet vardır gidin alın 1 gün kjaldı maça hadi :) en önemlisi benimle karşılaşma fırstanı kaçırmazsınız böylece söz veriyorum gelenlere imzalı resmimi vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 gelirdim ama benim okul'umun bitmesine daha 2 hafta var, vede günde 2 sınavım var bu aralar türkiye ben olmadan mücadele etmek zorunda kaldı...tüh..[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ümit milli maç Tuncay 3-0 yaptı.İngiltere maçının da mutlaka Kadıköyde oynanması lazım.Bu maçı kaldırabilecek Türkiyedeki tek stst.Olimpiyat stadı zaten tam bi denklem insanlar gitse de geri gelemiyo.Sami Yen çok küçük,İnönüde zaten çok maç yapıldı.Federasyonun en azından bole bi maçı Kadıköye vererek anti-fenerbahçeli olmadığını kanıtlama şansı olur ki anti-fenerli bi federasyonumuz var[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 trabzon olayı kesin değil yannız dedikodu gibi birşey biyerde gördüm kesin olarak 15inde açıklanacakmış nese madem gelmiosunuz napalım :) sizin içinde bağırırım eheh benim korkum kimse ciddiye almıyor maçı. daha önceki her milli maçta olduğu gibi evsahibi taraftar kendi takımı lehine bağırabilir. inşallah stad boş olmaz o zaman iyice cıvık geçer maç nese en kötü beşiktaş diye bağrırız allahtan inönüde oynanıyor :) yannız makedonya çok ters takım inşallah kötü sonuç almayız. ingiltere maçı izmirde olsun yav. şükrü saraçoğlu da olur bizim için farketmez oraya da geliriz ama bir de izmiri gezmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Abi kendi ağzınLa söylüyosun. Makedonya Maçı :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 off ya nası yediniz o 2 dandik golu be :( nihatın golü 10 gol eder gerçi...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Fatih,Alpay ve Hakan Şükür tam formlarında oynuyor...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 şu anda feci sinirlendim naaptığımı bile bilmiyorum yani nası yersiniz o golü ya :hrr: neyse ben biraz uzaklaşayım[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 yalnız taraftarda bi acaip, pet şişe atmalar falan yakışmıyor hiç[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Hakan Şükür'ün ayağına top değmedi hala... Bu adam hakkaten mi kötü oynuyor yoksa duyduğum antipati yüzünden yanlış mı yorumluyorum olayı?[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hakan kötülerin en kötüsü değil ama 3. falan fatih en kötüsü sahanın[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 off ya emre çıktı şansa bak ya[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 loo maç kaç kaç haberim yok söyleyin bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar