Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye-Makedonya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ingiltere maçı büyük ihtimal orda yapılır ona da gelcez :)

trenle gelioz çarş sabahı orada olacaz şöle dolmabahçe civarı kesin görün dediğiniz bişi varsa söleyin gezecez oralara bakalım

ha bide hava nasıl? yağmur fln yağar mı?
Mesaj tarihi:
üst üste istanbul'da oynatırlar mıki

hem bence ingiltere maçına kadar olimpiyat stadındaki o akustik hedesi ve yol hödösü yapılırsa, kesinlikle orda oynanmalı

80k kişi adamları sahanın dibine batırırız[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Mesaj tarihi:
akustik hedesinden neyi kastediyorsun? o stad yapılırken olacak birşey stad büyüdükçe akustik kayboluyor sonradan eklemek için çatıyı yıkıp birdaha yapmaları gerek :) ama yine de ne samiyen ne de inönü gibi olabilir
Mesaj tarihi:
hmm dolmabahçe civarında dolmabahçe sarayı var baya güzel :p

beşiktaşta çarşı içinde dolaşabilirsiniz her yer siyah beyaz :)

belki biz de gelebiliriz bilmiyorum. makedonya maçı.. ı ıh. ama ingiltere maçına kesin gidicez arklarla eğer inönüde falan olursa :)[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
kıl olurum şirin diyenlere
Mesaj tarihi:
yağmur yağmaz, buralar çok sıcak ve güzel :)[hline]Fizban (9:08 PM) :
Mesaj tarihi:
up!!

kimse gitmicek mi maça? 2 adım öteniz yav

of inşallah boş tribünlere oynamayız zaten her maç anamızı ağlatıyor makedonya çok ters takım hadi bakalım göreceğiz okan yıldıray da yok

bu arada zeki federasyonumuz ingiltere maçını trabzona vercekmiş galiba allahım yarrabbim ne denir ki bunlara
Mesaj tarihi:
up ulem up

ulan istanbullusunuz bi de utanın 1 allahın kulu yok mu şu maça gidecek?

daha dolu bilet vardır gidin alın 1 gün kjaldı maça hadi :)

en önemlisi benimle karşılaşma fırstanı kaçırmazsınız böylece

söz veriyorum gelenlere imzalı resmimi vercem
Mesaj tarihi:
gelirdim ama benim okul'umun bitmesine daha 2 hafta var, vede günde 2 sınavım var bu aralar

türkiye ben olmadan mücadele etmek zorunda kaldı...tüh..[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Mesaj tarihi:
Ümit milli maç Tuncay 3-0 yaptı.İngiltere maçının da mutlaka Kadıköyde oynanması lazım.Bu maçı kaldırabilecek Türkiyedeki tek stst.Olimpiyat stadı zaten tam bi denklem insanlar gitse de geri gelemiyo.Sami Yen çok küçük,İnönüde zaten çok maç yapıldı.Federasyonun en azından bole bi maçı Kadıköye vererek anti-fenerbahçeli olmadığını kanıtlama şansı olur ki anti-fenerli bi federasyonumuz var[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Mesaj tarihi:
trabzon olayı kesin değil yannız dedikodu gibi birşey biyerde gördüm

kesin olarak 15inde açıklanacakmış

nese madem gelmiosunuz napalım :) sizin içinde bağırırım eheh

benim korkum kimse ciddiye almıyor maçı. daha önceki her milli maçta olduğu gibi evsahibi taraftar kendi takımı lehine bağırabilir. inşallah stad boş olmaz o zaman iyice cıvık geçer maç nese en kötü beşiktaş diye bağrırız allahtan inönüde oynanıyor :)

yannız makedonya çok ters takım inşallah kötü sonuç almayız.

ingiltere maçı izmirde olsun yav. şükrü saraçoğlu da olur bizim için farketmez oraya da geliriz ama bir de izmiri gezmek lazım :)
Mesaj tarihi:
off ya nası yediniz o 2 dandik golu be :( nihatın golü 10 gol eder gerçi...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Fatih,Alpay ve Hakan Şükür tam formlarında oynuyor...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Mesaj tarihi:
şu anda feci sinirlendim
naaptığımı bile bilmiyorum yani

nası yersiniz o golü ya :hrr:

neyse
ben biraz uzaklaşayım[hline]Fizban (9:08 PM) :
Mesaj tarihi:
Hakan Şükür'ün ayağına top değmedi hala...
Bu adam hakkaten mi kötü oynuyor yoksa duyduğum antipati yüzünden yanlış mı yorumluyorum olayı?[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
  • Yeni Oluştur...