Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben giremiyorum bir bilgisi olan varsa lutfen msj atabilir mi ?[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=114240 bak burda kronos ne demis bi bak
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 acildi sanirim..[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |****
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Thanx a lot[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 imza süper gm goren masum player zhauhzauahu[signature][hline]Lol
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Teşekkur ederim Sayın SorroW..[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ya bu arada yeni connector varmış nerden indircez web sayfası açılmı andoria nın bi yardım pls bilen varsa?
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 karakedi birazdan sitenin dosyalar bölümüne atıcakmış beklersen indirirsin.burasıda zaten andoria help room.[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Loe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 +15[signature][hline]Loesendor üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Başlık Andoria uo shard açılmış diye yazdım başka yere yazamamki ayrıca andoria nın web sayfası da açılmıo ben sadece yardım almak için yazıyorum kimseye ulaşılmıyor nası bilgi alıcaz ki?
Öne çıkan mesajlar