Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buy World of Warcarft

Icecold

Öne çıkan mesajlar

bende de final betadaki sürüm var danimarkadanbi arkadaşa sölicem maile atıcak cd keyi inşallah bu sayede çalışır bi aksilik olmaz yoksa mal olurum yani. gerçi insan düşününce kıllanmıo deil yani sonuçta beta sürümüyle aynı deildir retail sürümü ve bunu için patch çıkarırlarmı hiç bilmiorum. işimiz Allahlık ya offff
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanda niyet olduktan sonra Türkçesini açabilir son derece kolayca. "Wow satın almak" bak açtım bile.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye ye esen elektronik izin vermeden kimse getirip oyunu dağıtamaz satamaz önce esenle anlaşacaklar.Esen oyunu getirmese bile izin vermesse satamazlar.Adam resmi dağıtıcı çünkü.Öle olmasa weblebi de avaturk de esenle uğraşmaz 1 ay önceden bağlantı ya gecerdi yurt dışı firmalarıyla.Kısaca türkiyeden oyunu beklemeyin.[signature][hline]HordishManner
Sosyal ağlarda paylaş

avaturk ve weblebı oyunu kendı cabaları ıle getırıyo oyunun esen bu ısden cekldıgını resmen acıklayınca adamlar vıvendı ıle gorusmusler ve bana bugun maıl geldı ısde adamalar orda yazmıslar oyunu dırek avrupa dısputureı acarıcılıgı ıle gelıyo buraya bakın gorun 21 dagıtım olacak[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...