Icecold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadashlar istanbulda nakit Parayla WoW alabilecegim bir yer bilen varmı Original ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 millet neler icin yirtiniyor sen ne diyorsun ? hayir yok . 2 ay sonra olur.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 nerdeeeee :([signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 :) Yaklaşık 1000 tane yazı var bu konu hakkında :) Herkes arıyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Icecold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kusura bakmayın dha aokuyamadım yenı kayıt oldum sıteyede.. Saolun Avturk getırıyor galıba yada alabılecek bashka yeler bılıyormusunuz tavsıye edebılecegınız ve cabuk getıren ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sadece türkiye içi alabilirim diyorsan awaturk veya weblebi tek şansın fakat onlarda geç getirecek gibi. sanırım yabancı sitelerinde coğu artık satmıyor.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Icecold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ava ayın 20 sınde getırıyor sanırsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ohooo avada uzattıkca uzatmıs beklicen tek çaren :p yada yabancı ülkeden bi arkadaşın varsa alsın sana cdkey i göndersin yeter oyunu sen buradan birinden alır yada beta exeyi çeker update eder oynarsın[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Daha TRde kimin kesin ve ne zaman getireceği tam belli değil açıkcası.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Icecold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oke teşşekürler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konu biraz dağılcak ama newbie'nin yazması üzerine sorayım burda dedim. Beta versiyonu kurulu durumda. Arkadaşımdan cdkeyi alırsam oyunu oynamam için yeterli olur mu? Çünkü sonrasında üyeliği uzatmak için kutudan herhangi bir bilgi gerekebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bisi olmas beta kuruluysa patch'i yapar cdkey'ini actif eder oynarsın paşalar gibi[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 O zaman bende cuma günü katılanlar arasında olcam gibi :) Almanca versiyon olcak ama nası olsa cdsi var elimde hiç bir sorun olmaz olmadı ing versiyon cdsinide bi ara alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 iyi hadi bakalım bekliyorus :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Patch leri hangi siteden yapabiliriz acaba? Bide Us cd si olan bi arktan cd yi alırsam üstüne herhangi bi patch kurmam gerekior mu eu da oynamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phaerimm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende de final betadaki sürüm var danimarkadanbi arkadaşa sölicem maile atıcak cd keyi inşallah bu sayede çalışır bi aksilik olmaz yoksa mal olurum yani. gerçi insan düşününce kıllanmıo deil yani sonuçta beta sürümüyle aynı deildir retail sürümü ve bunu için patch çıkarırlarmı hiç bilmiorum. işimiz Allahlık ya offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lutfen yanlish anlamayin ama `Buy World of Warcarft` gibi bir bashlikla neden konu acarsiniz ki.. Satin almak istiyorum demek varken.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 O zaman şöyle açması lazım. "Warcraft dünyası satın almak istiyorum." :) Daha güzel böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 İnsanda niyet olduktan sonra Türkçesini açabilir son derece kolayca. "Wow satın almak" bak açtım bile.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Türkiye ye esen elektronik izin vermeden kimse getirip oyunu dağıtamaz satamaz önce esenle anlaşacaklar.Esen oyunu getirmese bile izin vermesse satamazlar.Adam resmi dağıtıcı çünkü.Öle olmasa weblebi de avaturk de esenle uğraşmaz 1 ay önceden bağlantı ya gecerdi yurt dışı firmalarıyla.Kısaca türkiyeden oyunu beklemeyin.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hepimiz yozlaşmışız bu ortamda, hiç kendinizi kasmanıza gerek yok, güzel Türkçe'mizi kurtarmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 avaturk ve weblebı oyunu kendı cabaları ıle getırıyo oyunun esen bu ısden cekldıgını resmen acıklayınca adamlar vıvendı ıle gorusmusler ve bana bugun maıl geldı ısde adamalar orda yazmıslar oyunu dırek avrupa dısputureı acarıcılıgı ıle gelıyo buraya bakın gorun 21 dagıtım olacak[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 nefret ediyorum şu yabancı dildeki başlıklardan... Türkiyeden şu anda alabileceğin bir yer yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar