Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl en fazla dmg verebilirim rogue ile ?

Malibu

Öne çıkan mesajlar

Ya eğer deadmarine gibi coldbloodu açtırırsam yani önce assa. ya gidersem mace spec. talentini anca 50 li lvllarda görüyorum kafam karıştı bu talent dağıtımının sırası sizce ne olmalıdır combat/assa. bi rouge için?[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla lvl 40'a kadar combat takıldım şöyle söyleyeyim evet mace takılıp combat'a giderseniz kesin mace spec'i kullanın ben kullandım hiç beklenmedik anda pat stun vuruyorsunuz ama bir gerçek varki bu stun'ı vurmakta energinizi alıyor. Öncelikle lvl atlayacağım pvp sonra diyorsan kesinlikle combat daha faydalı(tabi assasination'daki malice+imp. evi'yi mutlaka başta seçmeye özen göster). Ama pvp için Coldblood-mace spec. karşılaştıracaksam kesinlikle coldblood, üstüne tanımam. Dün lvl 43 gnome mage'e saldırdım. Ambush+ss+ss(seal fate=5 combo) yaptım frost nova ile karşılık verdi. Frost oldum, dün çok fazla pvp yaptığımdan vanish için reg'im bitmiş farketmemişim vanish olamadım. Sonra bir baktım bana 2 tane daha alliance daldı başladılar vurmaya(paladin, hunter). Mage de fire bolt atmak için cast'e başladı. 5 comboluk coldblood'lı açtım frosttan çıkınca mage e koşup eviscerate'i vurdum. Aynı anda hem o büyü attı hemde ben vurdum(evi 850 vurdu). İkimizde yattık ama coldblood olmasaydı o mage kesin yaşardı üstümde 2 kişiyle imkansızdı.
Us forumlarında hala talent dizilimi tartışılıyor ve herkes kendi talent şeçimini övüyor ama ben şahsen combat'ı pve için kullanmayı tercih ederim.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 08 Şubat 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deadmarine, 08 Şubat 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
Valla lvl 40'a kadar combat takıldım şöyle söyleyeyim evet mace takılıp combat'a giderseniz kesin mace spec'i kullanın ben kullandım hiç beklenmedik anda pat stun vuruyorsunuz ama bir gerçek varki bu stun'ı vurmakta energinizi alıyor. Öncelikle lvl atlayacağım pvp sonra diyorsan kesinlikle combat daha faydalı(tabi assasination'daki malice+imp. evi'yi mutlaka başta seçmeye özen göster). Ama pvp için Coldblood-mace spec. karşılaştıracaksam kesinlikle coldblood, üstüne tanımam. Dün lvl 43 gnome mage'e saldırdım. Ambush+ss+ss(seal fate=5 combo) yaptım frost nova ile karşılık verdi. Frost oldum, dün çok fazla pvp yaptığımdan vanish için reg'im bitmiş farketmemişim vanish olamadım. Sonra bir baktım bana 2 tane daha alliance daldı başladılar vurmaya(paladin, hunter). Mage de fire bolt atmak için cast'e başladı. 5 comboluk coldblood'lı açtım frosttan çıkınca mage e koşup eviscerate'i vurdum. Aynı anda hem o büyü attı hemde ben vurdum(evi 850 vurdu). İkimizde yattık ama coldblood olmasaydı o mage kesin yaşardı üstümde 2 kişiyle imkansızdı.
Us forumlarında hala talent dizilimi tartışılıyor ve herkes kendi talent şeçimini övüyor ama ben şahsen combat'ı pve için kullanmayı tercih ederim.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 08 Şubat 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]

Nasıl yani şimdi mace spec. le stun denk gelirse energy mi gidiyor?[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

küsüratli sayilari pek sevmiyorum :p

oyuna girince öyle mal mal shoutshore da lowB avliyorum olmadli bi kaç gariban toplayip raide götürüyorum
ne biliyim yapacak bişiy yok oyunda
pvp yok zaten ,horde kesmesi zevkl ideğil hiç çünkü çoğu zaman ya biz falzayiz onlar az ya düşük lvl lar yada çok kalabalıklar , şöyle hakkını vererek bir pvp olmuyor
patch cikti cikti olmadi wow bye bye

Sosyal ağlarda paylaş

buda talentlerim
Subtlety Mastery
Master of Deception Rank 5
Camouflage Rank 2
Elusiveness Rank 5
Initiative Rank 5
Improved Sap Rank 3
Preparation Rank 1
Improved Cheap Shot Rank 2
Subtlety Total: 23
Combat Mastery
Improved Sinister Strike Rank 2
Lightning Reflexes Rank 5
Combat Total: 7
Assassination Mastery
Improved Eviscerate Rank 3
Malice Rank 5
Ruthlessness Rank 3
Murder Rank 2
Relentless Strikes Rank 1
Lethality Rank 5
Improved Instant Poison Rank 1
Cold Blood Rank 1
Assassination Total: 21
Total
Total Points Spent: 51
Level Required: 60[signature][hline]Eternal, 24 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
Uçan binekler sadece ulaşım için kullanılıyor.Normal binekler karada kullanılabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadarda yere vurmayın be iyidir Rogue karakter...Cıtırdan bı kac Ss attık vurdugumuz dmg SS'leri faydası olur umarım ...

ShadowCraft Set
Crit Base set cıkacak kadar bısıcık war ıste kendımızce
Deathstiker
Rend's Set ( Charge & Guardian )
KrolBlade
Argent Avenger
Frost Guard ( Bs 'yiz de biraz )

Kendımızce takılıoz ...

Pvp olayına gelınce Battle Grounds gelmezse yalan olur anca BlackRock da ınstance gırısınde kaynak war daha da bı numara yok XR basar Ally gıdersın ı bakarsın 30 > 50 aralıgı kessen olmaz kesmesen olmaz umarım adam gıbı bı pvp alanı olusur da keyıf alırız ...

Bu karakterle ısımız bıttı artık Eu da bakıcaz bı caresıne ...

[signature][hline]BEYOTCH!

[Bu mesaj OutLaw tarafından 09 Şubat 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj OutLaw tarafından 09 Şubat 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj OutLaw tarafından 09 Şubat 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...