green_martian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 dün de açmıştım ama şu an ki radyo dolayısıyla oluşmuş forum kirliliğinden arada kaynadı konum Marcus Miller caz festivali kapsamında geliyo 11 temmuzda ertesi günde parkormanda Massive Attack konseri var. uzun bi aradan sonra çok iyi gelcek bu konserler üstelik ben 99 yılında da gitmemiştim massive attack konserine hoş olcak.. Lütfen moderatörler şu forumdaki gereksiz konuları silerse müzikle ilgili bazı gerekli konularda kaynamaz...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: green_martian, 12 June 2003 17:16 tarihinde demiş ki: Lütfen moderatörler şu forumdaki gereksiz konuları silerse müzikle ilgili bazı gerekli konularda kaynamaz +1 diyorum sana. bi de yaw jazz festivaline bi güzellik yapabilecek arkadaş yok mu yaw.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ya ben festivalde çalışıp daha kim geliyo bakamadım sen nasıl öğrendin marcus miller ı?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 offf ya gelmek istiyorum massive e[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: Berk, 12 June 2003 17:24 tarihinde demiş ki: ya ben festivalde çalışıp daha kim geliyo bakamadım sen nasıl öğrendin marcus miller ı?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… http://www.istfest.org/caz/caz.asp?cid=9 bu sayfada festival programı var[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar