magecy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 [signature][hline]Image is everything, so play with it.
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yahu kız küstü ayrıldık yeniden teklif etmemi bekliyormuş 14 şubatın gecmesini bekliyom bende bosu bosuna okul asmalar falan olmasın cebimde yanmasın hem alla alla :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
LuCk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Prawler, 14 Şubat 2003 12:23 tarihinde demiş ki: neyse kadıköye gidicem arkadaşla beraber kız tavlamaya çıkıcakmışız hadi bakalım :)[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] abi ben anlamıyorum ya ..pazardan meyva alır gibi kız tavlamayamı cıkılır gozunuz doysun allahtan bızım okulda dıılsınız tam abaza kalırdınız:)[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kutlu olsun :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 2 sene önceden bugüne değişen birşey yok...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 neden bu günde hiç bişey hissetmemem gerekirken ben mutsuz oluyorum ... bana neler oluyor ? neden şu son 2 ayda duygusalaştım :-) neyse topici bozmayalım ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar