Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paperdoll

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar paperdollun aos daki verdata.mul deki id sine acaba editlicemde paperdollu daha hoş bişiler yapcam verirseniz sevinirim ya da garip hoş duran id leriniz varsa noları kaçtır ?[signature][hline]Newbie Center's GM Tailor Teleghir
Mesaj tarihi:
gumpedit di galiba programın ismi bunu oradan bulabilirsin ve değiştirebilirsin?! ama tam olarak emin değilim.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
Garip ID'leri veriyorum.

0666 bak oradaki 666 şeytanı temsil ediyor. Baya bir tuhaf.
0777 benim işyerinin son 4 hanesi.
0155 polis imdatı temsil ediyor.
0110 itfaiyeyi çağrıştırıyor dimi?.

bu decimal değerleri hex yapıp ardından 32 bitlik endian değerlerine çevirmelisin. bunun için sana br0nx bab veya bpsoft.comdan indireceğin araçgereçler yardımcı olabilir.

(laf aramızda bpsoftta çok tuhaf. ping attım. son ip değerleri 666, bişiler hatirlattimi?)

gerçi şuan işyerindeki makinamdayım evimdeki PCme geçince notepadime save ettiğim hex değerlerini sana paste ederim.

gene laf aramızda, tcp/ip dinlenmese şimdi remote desktop için bir sock açabilirdim. fakat firewall hala enabled durumda. yani bişi yapamicam. ben de yani bitkin halde hayattan disable oldum.

hadi iyi akşamlar.
[[email protected]]# logout
echo "System sukksuflluy, exited".

PAUHAUAHUAHUAHAUHUAHUAHUAHUA[signature][hline]Faust - MSN: [email protected]
www.noir.gen.tr
www.yavuzcetin.com
Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
  • Yeni Oluştur...