Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyaz Atlı Prens [yeni yarışma]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
artık yuh denilecek seviyeye geldi bu yarışmalar
bir tane kız 6tane şehiri gezicekmiş ve beğendiği adamla evlenecekmiş ödül varmış 250.000ytl
rezillik bu[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
Mesaj tarihi:
Nasıl gezicekmiş??[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
dört nala gezicekmiş

hop hop hop[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
said:
Soulbringer, 03 Şubat 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
Nasıl gezicekmiş??
Kucakta :-P edfuhsuh valla içimden geldi[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
izmir'e geldiğinde haber verin.

aha![signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 03 Şubat 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
uhza o kız telekız olur:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
Nasıl karar verecek okadar adayla teker teker yatıp
hımm bu iyimiş bunla evlenecem mi diyecek?
ankaraya nezaman gelecek?[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Mesaj tarihi:
sniperla vururlar o kızı yol da felan yürürse[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
Abi hangi kanalda başlıyo bak merak ettim. bi kanalın sitesine girip bakayım.
Abi seçmece gibi olurmu lan öle yuh yaw. Bokunu çıkardılar.

Ben zaten televizyonu izlemeyi bu tür programlar yüzünden bıraktım.
Ara ara izliyodum tv yi zaten. Geçenlerde Aydını ağlarken gördüm "Ağlama Caner felan diyodu" Bak o an aklıma geldikce fıttırıyorum..
Hay sizin sıfatınızı öpiyim dedim kapadım tV yi kapayış o kapayış :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Mesaj tarihi:
zuahahh izmir hiltona gelir büyük ihtimalle :D adamlar sıkıntıdan ne yapacaklarını bilmiyolar ya inşallah birisi oteli basar tejavüz eder 3-5 ine ondan sonra programın adını tecavüzcü prens diye değiştirirler
Mesaj tarihi:
mevzilenip vuralım kızı geçerken:)
hemde 6. sehire giderken
bütün yarışmacılar üzüntüden çatlasın
böyle 5 şehirde iyice bağladıktan sora seyirciyi
6. da yıkalım
böylece bütün bu tarz program hastalarından kurtuluruz bidaha izlemezler[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mesaj tarihi:
aa işte sniper a muhtaç kaldın :)

ak 47 le yaklaştırırlar mı seni oraya ? ancak zeplinle felan ...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
hayır işte
ondan sniper demedim.
direk araç geçerken 2 taraftan çapraz ateş
sniper ile ıskalayınca bütün badigardlar üstüne atlıyo hedefin
sora göremiyosun
sora bi bakıyon aa karı yok
nereye gitti lan
olm
nası gider
herifler resmen üzerindeydi yaa?
..
teki eksik bunnarın
şş
6 kişiydi
5 adam var kadında yok
-9ay sora çıkarlar abi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
  • Yeni Oluştur...